Home > What's hot > ANA, sotia lui VELEA, este disperata! Galerie FOTO cu frumoasa mulatra!

ANA, sotia lui VELEA, este disperata! Galerie FOTO cu frumoasa mulatra!

Alex Velea pare să-i sfideze pe toţi cei care îl arată cu degetul pentru relaţia adulterină pe care ar avea-o cu Antonia. Se pare că artistul se distrează de minune pe Litoral, unde, întâmplător sau nu, filmează împreună cu solista pentru o emisiune estivală. În acest timp, soţia lui Velea, Ana, e foarte supărată, scrie www.click.ro.
Presupusa idilă dintre Alex Velea şi Antonia pare că are toate şansele de a deveni în curând o relaţie oficială. Surse din preajma cântăreţei susţin că solista i-ar fi recunoscut socrului său, Ciro Castellano, că se iubeşte cu Alex.Alte surse susţin că Antonia ar fi călcat strâmb chiar din timpul căsniciei cu Vincenzo. Acesta ar fi bănuit-o pe solistă că îl înşală şi ar fi pus pe urmele ei detectivi. Investigaţiile făcute de aceştia ar fi scos la iveală faptul că Antonia ar fi avut încă de pe atunci o aventură cu colegul său de breaslă.Ca să-şi pedepsească soţia, Vincenzo ar fi luat-o pe fiica lor, pe micuţa Maya, şi ar fi dus-o în Italia, ţinând-o astfel departe de mama ei. Nici Antonia, nici Alex Velea nu par interesaţi să se justifice în faţa lumii, preferând tăcerea.Cei doi îşi văd liniştiţi de proiectele profesionale pe care le au, iar zilele acestea se află împreună la mare, în staţiunea Mamaia. Aici, ei filmează pentru emisiunea estivală „O vară tra-la-la”, care se va difuza începând cu 17 iulie la Prima TV.

Mult vehiculata idilă cu Antonia nu a fost primul motiv de gelozie pe care Alex Velea i l-a dat soţiei sale. În luna noiembrie a anului trecut, Ana a fost nevoită să înfrunte o altă potenţială rivală. Este vorba despre Florentina Raiciu, asistenta lui Alex de la emisiunea „Cuplul perfect”, pe care artistul o prezenta la Naţional TV. La acea vreme, persoane din public au povestit, pentru Click!, că glumele pe care Florentina, o blondă foarte sexy şi îndrăzneaţă, le făcea cu Alex Velea nu i-au convenit deloc soţiei acestuia. De altfel, Ana obişnuia să meargă frecvent la filmări, astfel că era martoră în direct la apropourile şi poantele pe care Florentina i le adresa soţului ei.„Soţiei lui Alex nu-i convine deloc situaţia. Este mai geloasă şi face feţe-feţe când o vede pe blondă cum se fâţâie pe lângă el. Ea vine la filmări, stă în public şi urmăreşte totul, iar Alex se simte destul de aiurea în acele ipostaze jenante, trebuie să spună de fiecare dată că este însurat. În plus, vorbeşte mult tipa, se bagă peste el, iar lui nu-i place”, a relatat atunci, pentru Click!, aceeaşi sursă.

In plus, toamna trecuta, la National TV, Alex Velea a avut-o asistenta si pe Iulia Mladin, Miss Facebook, insa aceasta a fost concediata, fara nicio explicatie, dupa cateva emisiuni…

Articole asemanatoare
E o pasăre? E un delfin? Nu! E Iulia Mladin pe flyboard!
Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!
ALEX VELEA inca negociaza partajul cu ANA / Sotul unei mari cantarete e mediatorul!
IATA locul de taina unde se intalnesc ANTONIA si ALEX Velea

Comenteaza acest articol

ANA, sotia lui VELEA, este disperata! Galerie FOTO cu frumoasa mulatra!

by   2 min
0