Home > Lifestyle > Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

Cand nimeni nu mai stia nimic de ei, membrii familiei actorului-detinut, mort de leucemie in 2011, fac dezvaluiri socante: vaduva lui Papan sustine ca a fost trimisa la cersit in Spania!
Nascut si crescut intr-o groapa de gunoaie din spatele blocurilor scumpe din zona Decebal, Papan Chilibar a ajuns la inchisoare, iar apoi a devenit un adevarat star dupa ce s-a remarcat in pelicula “Eu cand vreau sa fluier, fluier”. A calcat pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Berlin, alaturi de actori si regizori renumiti. A sfarsit tragic, insa, rapus de leucemie.
In urma lui au ramas o sotie indurerata si o fetita care avea nevoie mai mult ca oricand de parintii ei. Dupa ce actorul s-a stins din viata, pe nimeni nu a mai interesat de soarta familiei lui, care a ajuns sa traiasca intr-o ghereta improvizata dintr-un ghetou din sectorul 2. Tatal lui locuieste in continuare in casa in care a crescut Papan, doar ca are probleme cu bautura, in timp ce mama fostului actor a plecat din tara la cateva zile dupa ce si-a ingropat fiul si s-a recasatorit cu un barbat mai tanar cu 20 de ani decat ea.
Elena, sotia de 25 de ani a lui Papan, a disparut si ea, fara urma, la scurt timp dupa inmormantare, fara ca rudele sa mai stie ceva de ea. “Am fost trimisa la cersit, in Spania, impreuna cu fiica mea. Au zis ca trebuie sa producem bani, iar aici nu-mi gaseau de munca. Mi-e rusine cu ce am facut, dar tot timpul m-am gandit la binele fetitei mele”, a declarat sotia lui Papan pentru Cancan.ropapan berlin, spunand ca cei care au obligat-o sa faca acest lucru au fost verisorii lui Papan.Femeia a reusit sa plece din Spania, in urma cu trei luni, decisa sa-si dea fetita la scoala.
“Vreau ca Monica sa invete carte, sa nu ajunga ca noi. Am reusit acum sa ma angajez ca femeie de serviciu la patru scari de bloc. I-am cumparat rechizite, uniforma si trening, iar acum ma rog s-o pot tine in continuare la scoala”, a mai spus vaduva actorului.

Articole asemanatoare
Am plins la “Scirba- de Florin Serban

1 Response

Comenteaza acest articol

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

by   1 min
1