Tabu
LIFESTYLE Slider What's hot

Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

obama

Michelle și Barack Obama nu doar că au dansat toată noaptea la concertul lui Beyoncé și Jay-Z în Landover, Maryland, dar s-au distrat ca și cum s-ar fi aflat la o petrecere privată. Fără să îi pese de zecile de priviri îndreptate spre el, fostul președinte american a dat tot ce-i mai bun din el și a ținut ritmul. Nici soția sa, Michelle, nu s-a lăsat mai prejos și a rupt tocurile în două.

Spectacolul oferit de cei doi a fost filmat din toate unghiurile, iar înregistrările au ajuns virale pe Internet. Internauții au apreciat că Michelle și Barack Obama se bucură din plin de viață după ce au părăsit Casa Albă în 2016.

Martorii au fost în extaz să vadă cuplul Obama atât de aproape de ei, dansând pe hiturile lui Beyoncé și Jay-Z. „Obama la concertul lui Beyonce, îmi vine să plâng. Respir același aer ca președintele meu”, „Cea mai tare zi din viața mea, i-am văzut pe Beyonce, pe Jay-Z, Barack & Michelle Obama, și unul din gemenii lui Beyonce!!! Cea mai tare zi”, sunt doar câteva din postările care au încins, sâmbătă seară, Twitter-ul.

https://twitter.com/NerdyWonka/status/1023549626065084416

https://twitter.com/jameskwaters/status/1023410360286699520

The Daily Beast notează că doi soți au fascinat atât de mult audiența, încât au primit numeroase aplauze pentru reprezentația lor. Michelle Obama s-a bucurat de concertul lui Beyonce din cadrul turneului mondial și la Paris, la începutul lunii. Atunci a fost însoțită la spectacol de fiicele sale, Sasha și Malia. Cele trei nu s-au dat în lături de la nimic și au dansat, s-au distrat și s-au relaxat împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Revistele glossy și depresia… la bărbați

realitatea

Cele trei ecuații pentru o viață fericită, chiar și în timpul unei pandemii

Andreea Damian

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu