Home > Lifestyle > Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

obama

Michelle și Barack Obama nu doar că au dansat toată noaptea la concertul lui Beyoncé și Jay-Z în Landover, Maryland, dar s-au distrat ca și cum s-ar fi aflat la o petrecere privată. Fără să îi pese de zecile de priviri îndreptate spre el, fostul președinte american a dat tot ce-i mai bun din el și a ținut ritmul. Nici soția sa, Michelle, nu s-a lăsat mai prejos și a rupt tocurile în două.

Spectacolul oferit de cei doi a fost filmat din toate unghiurile, iar înregistrările au ajuns virale pe Internet. Internauții au apreciat că Michelle și Barack Obama se bucură din plin de viață după ce au părăsit Casa Albă în 2016.

Martorii au fost în extaz să vadă cuplul Obama atât de aproape de ei, dansând pe hiturile lui Beyoncé și Jay-Z. „Obama la concertul lui Beyonce, îmi vine să plâng. Respir același aer ca președintele meu”, „Cea mai tare zi din viața mea, i-am văzut pe Beyonce, pe Jay-Z, Barack & Michelle Obama, și unul din gemenii lui Beyonce!!! Cea mai tare zi”, sunt doar câteva din postările care au încins, sâmbătă seară, Twitter-ul.

The Daily Beast notează că doi soți au fascinat atât de mult audiența, încât au primit numeroase aplauze pentru reprezentația lor. Michelle Obama s-a bucurat de concertul lui Beyonce din cadrul turneului mondial și la Paris, la începutul lunii. Atunci a fost însoțită la spectacol de fiicele sale, Sasha și Malia. Cele trei nu s-au dat în lături de la nimic și au dansat, s-au distrat și s-au relaxat împreună.

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019
beyonce
Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor
beyonce
Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani
muzeul luvru
Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Comenteaza acest articol

Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral

by Andreea Damian   1 min
0