Home > Sex-Relatii > Dragoste > Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

obama

Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri care au locuit la Casa Albă. Sunt împreună de peste un sfert de veac, dar se iubesc ca în prima zi. Fostul cuplu prezidențial a sărbătorit miercuri, 3 octombrie, 26 de ani de căsătorie, cum altfel decât prin deja obișnuitele declarații de dragoste.

Primul care a deschis ziua încărcat de romantism a fost fostul șef de la Casa Albă. „Aniversare fericită, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”, a scris Obama pe Instagram lângă fotografia, care o înfăţişa pe soția sa în timp ce privea norii prin geamul unui avion.

La rândul ei, Michelle i-a răspuns pe Twitter, binențeles cu o altă declaraţie de dragoste. „Mulțumesc, Barack Obama pentru 26 de ani plini de dragoste, încredere și respect (…) Fiecare zi pe care o petrec alături de tine îmi amintește ce comoară ești pentru noi toți”.

Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001. De asemenea, povestea de dragoste dintre Barack Obama şi Michelle Robinson, cea care urma să îi devină soţie, este subiectul unui film, „Southside with You”, lansat în 2016.

S-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când Michelle lucra în birourile firmei de avocatură Sidley Austin. În 1989 a fost numită consilier al unui stagiar de la Facultatea de Drept de la Harvard. Numele său era Barack Obama, iar restul este deja istorie.

 

 

Articole asemanatoare
michelle obama
Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare
Michelle Obama
Michelle Obama, sfaturi pentru cei aflați în izolare
violența domestică
Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano
Barack Obama
Barack Obama, declarație surprinzătoare: „Femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații”

Comenteaza acest articol

Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

by Andreea Damian   1 min
0