Tabu
Image default
Slider

Soții Obama, cele mai frumoase declarații de dragoste la împlinirea a 26 de ani de căsătorie

Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri care au locuit la Casa Albă. Sunt împreună de peste un sfert de veac, dar se iubesc ca în prima zi. Fostul cuplu prezidențial a sărbătorit miercuri, 3 octombrie, 26 de ani de căsătorie, cum altfel decât prin deja obișnuitele declarații de dragoste.

Primul care a deschis ziua încărcat de romantism a fost fostul șef de la Casa Albă. „Aniversare fericită, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”, a scris Obama pe Instagram lângă fotografia, care o înfăţişa pe soția sa în timp ce privea norii prin geamul unui avion.

La rândul ei, Michelle i-a răspuns pe Twitter, binențeles cu o altă declaraţie de dragoste. „Mulțumesc, Barack Obama pentru 26 de ani plini de dragoste, încredere și respect (…) Fiecare zi pe care o petrec alături de tine îmi amintește ce comoară ești pentru noi toți”.

Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001. De asemenea, povestea de dragoste dintre Barack Obama şi Michelle Robinson, cea care urma să îi devină soţie, este subiectul unui film, „Southside with You”, lansat în 2016.

S-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când Michelle lucra în birourile firmei de avocatură Sidley Austin. În 1989 a fost numită consilier al unui stagiar de la Facultatea de Drept de la Harvard. Numele său era Barack Obama, iar restul este deja istorie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu soții Biden

Andreea Damian

Tunsorile pe care vrem să le adoptăm în această toamnă

Andreea Damian

Abilitățile ciorilor din Noua Caledonie de a folosi un automat cu mâncare “redefinește inteligența”

realitatea

Ozana Barabancea și-a speriat viitoarea noră: „Credea că sunt Bau Bau”

Andreea Damian

„Singurătatea pozitivă” sau cum faptul de a fi singur ne face bine

Andreea Damian

De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu