Tabu
Image default
CULTURE Slider

Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

Fostul președinte Barack Obama a anunțat oficial un acord de producție pe mai mulți ani cu Netflix, el și fosta primă doamnă SUA – Michelle Obama – vor realiza emisiuni de televiziune și filme pentru serviciul de streaming.

Acordul îi va oferi lui Obama o platformă internațională de televiziune, permițându-i să ajungă astfel în casele a milioane de oameni din Statele Unite și din alte țări. Cuplul deține “Higher Ground Productions”, o companie care va produce conținut pentru Netflix.

Fostul președinte i-a anunțat pe asociați că nu intenționează să folosească noua platformă pentru a organiza o campanie publică împotriva succesorului său din Biroul Oval – Donald Trump – sau pentru a lupta împotriva conservatorilor care sunt promovați de Fox News. Surse din interiorul Netflix au spus însă că Barack Obama va produce serii televizate care să atragă atenția asupra problemelor și temelor care l-au preocupat pe fostul președinte al SUA în cei opt ani de activitate prezidențială.

“Una dintre bucuriile simple ale timpului nostru petrecut în serviciul public au fost întâlnirile cu mulți oameni fascinanți pe care vrem să îi ajutăm să-și împărtășească experiențele unei audiențe mai mari” arată Obama într-o declarație. “De aceea Michelle și cu mine suntem atât de încântați să colaborăm cu Netflix – sperăm să cultivăm vocile celor talentați, celor care inspiră, celor creativi și capabili să promoveze o mai mare empatie și înțelegere între popoare“

Negocierile dintre Obama și Netflix au fost anunțate prima data de ziarulThe New York Times, în martie 2018. Netflix nu a dezvăluit detaliile financiare ale înțelegerii, deși se știe că tranzacții similare între serviciile de streaming și alte celebrități importante au ajuns la câteva (multe) zeci de milioane de dolari pe parcursul anilor.

Ted Sarandos, directorul de conținut al Netflix a declarat că se așteaptă ca înțelegerea dintre familia Obama și Netfix să aducă audiențe maxime. “Barack și Michelle Obama sunt printre cele mai respectate și recunoscute figuri publice din lume și sunt capabili să descopere și să scoată în evidență povestirile oamenilor care reușesc să facă diferența în comunitățile lor sau se străduiesc să schimbe lumea în bine”, a spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes

Andreea Damian

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

realitatea

Covid-19. Problemele cardiovasculare care afectează pacienții la un an după vindecare

Andreea Damian

De ce ar trebui să dormi cu șosete în picioare

Andreea Damian

O treime din mamele care alăptează, nevoite să exprime laptele în toaletă, după revenirea la serviciu

Andreea Damian

GABRIELA CRISTEA acuzata de tatal ei ca si-a ucis mama! Culmea tabloidizarii la TV!

Scrie un comentariu