Home > Agenda > Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

Fostul președinte Barack Obama a anunțat oficial un acord de producție pe mai mulți ani cu Netflix, el și fosta primă doamnă SUA – Michelle Obama – vor realiza emisiuni de televiziune și filme pentru serviciul de streaming.

Acordul îi va oferi lui Obama o platformă internațională de televiziune, permițându-i să ajungă astfel în casele a milioane de oameni din Statele Unite și din alte țări. Cuplul deține “Higher Ground Productions”, o companie care va produce conținut pentru Netflix.

Fostul președinte i-a anunțat pe asociați că nu intenționează să folosească noua platformă pentru a organiza o campanie publică împotriva succesorului său din Biroul Oval – Donald Trump – sau pentru a lupta împotriva conservatorilor care sunt promovați de Fox News. Surse din interiorul Netflix au spus însă că Barack Obama va produce serii televizate care să atragă atenția asupra problemelor și temelor care l-au preocupat pe fostul președinte al SUA în cei opt ani de activitate prezidențială.

“Una dintre bucuriile simple ale timpului nostru petrecut în serviciul public au fost întâlnirile cu mulți oameni fascinanți pe care vrem să îi ajutăm să-și împărtășească experiențele unei audiențe mai mari” arată Obama într-o declarație. “De aceea Michelle și cu mine suntem atât de încântați să colaborăm cu Netflix – sperăm să cultivăm vocile celor talentați, celor care inspiră, celor creativi și capabili să promoveze o mai mare empatie și înțelegere între popoare“

Negocierile dintre Obama și Netflix au fost anunțate prima data de ziarulThe New York Times, în martie 2018. Netflix nu a dezvăluit detaliile financiare ale înțelegerii, deși se știe că tranzacții similare între serviciile de streaming și alte celebrități importante au ajuns la câteva (multe) zeci de milioane de dolari pe parcursul anilor.

Ted Sarandos, directorul de conținut al Netflix a declarat că se așteaptă ca înțelegerea dintre familia Obama și Netfix să aducă audiențe maxime. “Barack și Michelle Obama sunt printre cele mai respectate și recunoscute figuri publice din lume și sunt capabili să descopere și să scoată în evidență povestirile oamenilor care reușesc să facă diferența în comunitățile lor sau se străduiesc să schimbe lumea în bine”, a spus el.

Articole asemanatoare
Pe aripile vântului
HBO Max retrage filmul „Pe aripile vântului”, din cauza tensiunilor rasiale
Netflix
Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul
netflix
Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile
Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

Comenteaza acest articol

Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

by realitatea   1 min
0