Tabu
Image default
lifestyle

Soţii Osbourne riscă să îşi piardă casa

În ciuda faptului că sunt unul dintre cele mai bogate cupluri din Marea Britanie, soţii Osbourne au în acest moment probleme de ordin financiar. Cei doi riscă să piardă una dintre casele pe care le deţin dacă nu îşi plătesc impozitele restante. În acest moment ei sunt vânaţi de autorităţile americane care nu îşi doresc altceva decât să recupereze, într-un fel sau altul, sumele restante.

Potrivit documentelor oficiale, John “Ozzy” Osbourne este dator statului cu 720.000 de dolari, iar Sharon Osbourne nu a achitat taxe de peste 1.020.000 de dolari. Impozitele sunt restante încă din 2008. Un total de peste 1.700.000 de dolari.

Imediat după ce informaţia a devenit publică, Sharon a post pe twitter următorul comentariu: “Nu te poţi baza pe nimeni altcineva în afară de tine. Ttrebuie să te ocupi singur de afacerile tale. Greşeala mea, dar mi-am învăţat lecţia!”, lăsând să se înţeleagă că nu ea şi soţul ei se ocupau de plata respctivelor impozite.

Surse apropiate familiei Osbourne au declarat că cei doi au fost destul de grav afectaţi de criză. Oricum, în cazul în care nu au banii necesari pentru a acoperi aceste datorii, ei pot evita executarea silită prin vânzarea uneia dintre proprietăţile pe care le deţin.

Sursa: dailymail.co.uk

ARTICOLE SIMILARE

O ştiristă a leşinat în direct la TV (VIDEO)

Kylie Minogue se simte atrasă de femei

realitatea

Ce se întâmplă cu corpul tău când porți colanți în fiecare zi

Andreea Damian

Luminita Anghel, cu LACRIMI in ochi: “E dramatic ce se intampla cu fiica mea!”

TOP 10 vedete care nu știu să facă sex

realitatea

O printesa insarcinata si trista: DRAMA prin care trece CHARLENE de Monaco

Scrie un comentariu