Home > Lifestyle > Stiri > Soţul Roxanei Ionescu a cheltuit zeci de mii de euro cu AMANTA: Limuzină, apartament de lux şi diamante

Soţul Roxanei Ionescu a cheltuit zeci de mii de euro cu AMANTA: Limuzină, apartament de lux şi diamante

Relaţia extraconjugală a lui Laurenţiu Gheorghe cu sora naşei lui de cununie era de notorietate printre cunoscuţii lui. Încă înainte ca Laurenţiu şI Roxana Ionescu să divorţeze, aceştia erau în temă cu darurile pe care afaceristul le făcea amantei şi chiar prinseseră drag de ea, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste se desfăşura pe la spatele soţiei.
Potrivit unor surse cancan.ro, soţul Roxanei Ionescu ar fi avut parte de toată susţinerea cunoscuţilor în ceea ce priveşte idila clandestină cu Roxana Anton, sora naşei lui de cununie. “Oamenii aştia se iubesc, sunt de atâţia ani împreună şi se potrivesc atât de bine. Chiar dacă ea are apartament în Balta Alba, el a mutat-o în unul superb cu piscină. Are pe numele ei o maşină superbă şi destul de scumpă. Laurenţiu a prezentat-o cu mulţi ani în urmă ca fiind iubita lui. Fac afaceri împreună. Credeţi-mă că dacă aţi cunoaşte-o pe Roxana Anton, aţi fi înnebuniţi după ea. E de gaşcă, are un simţ al umorului înnebunitor şi mie mi se pare şi frumoasă şi sexy. Să arăţi aşa la 36 de ani, eu cred că e lucru mare. Da, diferenţa dintre ea şI Roxana Ionescu este de 10 ani”, s declarat un apropiat al cuplului.

Articole asemanatoare
Roxana-Ionescu-și-Tinu-Vidaicu
Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?
O ROMANCA se razbuna pe eleva de liceu care i-a furat barbatul! FOTO!
Ce job are acum ROXANA IONESCU!
IULIA ALBU – atac violent la ROXANA IONESCU: “O prostituata!”

Comenteaza acest articol

Soţul Roxanei Ionescu a cheltuit zeci de mii de euro cu AMANTA: Limuzină, apartament de lux şi diamante

by   1 min
0