Tabu
Image default
lifestyle

„SPECIAL NIGHT OUT”, o nouă sesiune extraordinară de shopping nocturn

Consumatorii brandurilor de lux sunt invitați la cea de-a doua ediție Special Night Out, care va avea loc în seara de 7 noiembrie, în intervalul orar 20:00 – 24:00.

A doua ediție a celui mai mare eveniment din sfera shoppingului de lux din capitală reunește până în acest moment 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureștiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii, continuând astfel inițiativa primei ediții de a poziționa Bucureștiul ca destinație a shoppingului de lux.

În seara evenimentului unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, locațiile partenere fiind ușor de recunoscut datorită vitrinelor marcate cu sigla Special Night Out. Lista completă a partenerilor poate fi găsită pe ultima pagină.

“Succesul primei ediții Special Night Out ne-a determinat să participăm cu plăcere și la evenimentul din data de 7 noiembrie. Cu această ocazie FREYWILLE își așteaptă clienții cu 30% discount la colecții selectate și cadouri supriză pentru fiecare achiziție.” a declarat Andreea Matei, Country Manager FREYWILLE

Special Night Out își propune continuitate în organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din capitală. Pentru mai multe informații, puteţi accesa pagina de facebook a evenimentului Special Night Out.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine și-a scos Ferrari-ul la plimbare

realitatea

SINUCIDEREA lui ADRIAN NASTASE: S-a impuscat cu un pistol dar a fost salvat!

realitatea

Britney Spears cu sânii goi – VEZI FOTO

realitatea

Ce au făcut Luminița Anghel, Nico și Mihai Alexandru pentru prietenia lor

Tabu Tabu

Bogdan Vladau si-a oripilat pretendentele! “A tras vanturi, poarta placa dentara si e un bosorog!”

Patricia Kaas vine la București

realitatea

Scrie un comentariu