Tabu
Image default
lifestyle

Spectacolele Le Crazy, inspiratie pentru cei mai mari artisti ai lumii!

Considerat drept unul dintre cele mai seducatoare show-uri de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, a fost dintotdeauna un adevarat magnet pentru celebritati, nenumarati artisti precum Salvador Dali, Jean-Paul Gaultier si chiar Marilyn Manson trecand adesea portile celebrului cabaret, devenind totodata adevarati ambasadori ai brandului Le Crazy. Cele patru spectacole Forever Crazy se vor desfasura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center, in perioada 23 – 26 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion.

Inca de la infiintare, in anul 1951, spectaculoasele show-uri au cucerit peste 15 milioane de spectatori, dar si mari artisti de pretutindeni care au fost inspirati si influentati de elementele inovatoare ale spectacolului in realizarea propriilor creatii. Creatori de moda, solisti sau regizori din intreaga lume  au contribuit constant la perpetuarea brandului autentic Le Crazy si pastrarea mosternirii neatinse a cabaretului de-a lungul timpului.

Printre cele mai importante figuri ce au avut show-urile Le Crazy ca sursa de inspiratie in crearea propriilor opere se numara si designerul Christian Louboutin, care si-a gasit intotdeauna inspiratia in cabaret; anul trecut, renumitul creator al pantofilor cu talpa rosie a fost invitat sa ofere o interpretare noua show-ului Le Crazy pe care l-a descris ca „un monument legendar din Paris, un monument dedicat dansului, o idee fantastica si moderna de a celebra Femeia.” Cu aceasta ocazie, designerul a regizat patru tablouri unice si originale, inspirate de diverse lumi eclectice, de la hip hop la opere de arta ce au constituit o viziune personala asupra feminitatii in toate formele sale. Rezultatul acestei remarcabile colaborari a debutat pe data de 5 martie 2012 si a putut fi urmarit pe scena cabaretului parizian pana pe 31 mai 2012.

Dansatorul si coregraful contemporan Philippe Decouflé, regizorul tablourilor din spectacolul Le Crazy intitulat Désirs sau David Lynch se numara de asemenea printre cei care s-au lasat cuceriti de muzele pariziene, acesta din urma folosind de altfel doua dintre artiste, Nooka Karamel & Baby Light, drept modele intr-o serie de fotografii exclusive, colectie intitulata sugestiv FETICH.

In spatele costumelor din spectacolele Le Crazy se afla Stefano Canulli, mana dreapta a lui Thierry Mugler si designer al multor costume din show-urile Cirque du Soleil, dar si Poupie Cadolle sau Fifi Chanchnil, cunoscute creatoare de moda din Paris a caror costume sunt realizate spre o completare perfecta a frumusetii si senzualitatii dansatoarelor. Alaturi de acestia, de-a lungul timpului, in designul costumelor Le Crazy s-au implicat si numerosi alti creatori, printre care Paco Rabane, Loris Azzaro, Karl Lagerfeld, Emmanuel Ungaro si Azzedine Alaia.

Legatura foarte stransa cu lumea artistilor se regaseste inca de la infiintarea cabaretului din Paris, in anul 1951, cand Alain Beranrdin ii avea ca invitati pe unii dintre cei mai artisti ai vremii, care in scurt timp au devenit fani si clienti fideli ai legendarului loc. Printre acestia se numara insusi Salvador Dali, al carui prezenta constanta la show-urile de pe George V Avenue a inspirat celebrul moment “Leçon d’érotisme” ce va face parte si din show-ul de la Bucuresti din luna mai. Mai mult decat atat, canapeaua senzuala in forme de buze a fost idea artistului, fiind ulterior preluata de producatorii contemporani ai spectacolului. Regizorul Woody Allen a fost si el inspirat de show-urile Le Crazy, plasand mare parte din actiunea filmului “What’s New, Pussycat?” in interiorul faimosului cabaret.

Tot din industria cinematografica, scenele de dans din filmul Striptease, avand-o in rol principal pe Demi Moore, au fost inspirate din miscarile incitante ale artistelor Crazy Horse, Moore petrecand numeroase ore in cabaretul parizian pentru a se inspira pentru rol. Eleganta si inovatia fara margini a renumitului cabaret l-au influentat chiar si pe solistul Marilyn Manson care a integrat renumitul salut de la inceputul fiecarui show marca Le Crazy in concertele sale, precum si in videoclipuri, ca omagiu adus renumitului cabaret.

Biletele pentru cele patru reprezentatii Forever Crazy programate in perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza din World Trade Center Bucuresti sunt disponibile la preturi cuprinse intre 280 si 556 lei, online pe site-ul MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

ARTICOLE SIMILARE

IMAGINI si detalii de la nunta CRISTINEI, fata CAMELIEI SUCU

SOLO ONLINE

realitatea

Ghici cine

realitatea

14 cele mai slabe celebrități

realitatea

Scandal sexual la MasterChef

Lady GaGa s-a lovit rău în timpul ultimului concert – VIDEO

realitatea

1 comentariu

christian louboutin daffodil 19 March 2013 at 19:53

When you are going to search the styles, the cut and fit are the most important things to be considered. You may choose any style such as wild or relaxed and comfort, any style is better only when it comes with the best size and fit. christian louboutin daffodil

Răspunde

Scrie un comentariu