Tabu
Image default
CULTURE Slider

SPOILER ALERT. Grey’s Anatomy – apariţie surpriză în premiera celui de-al 17-lea sezon

Cel de-al 17-lea sezon al serialului „Grey’s Anatomy” a debutat joi seară, iar episodul de două ore dedicat lucrătorilor sanitari din prima linie a beneficiat de o apariţie supriză pentru fanii producţiei, potrivit Variety.

Actorul Patrick Dempsey a revenit în rolul Dr. Derek „McDreamy” Shepherd, într-o secvenţă, după cinci ani de când personajul a murit. În centrul episodului se află Meredith Grey (rol interpretat de Ellen Pompeo) şi Miranda Bailey (Chandra Wilson) care, alături de ceilalţi medici şi asistenţi, fac eforturi să lupte împotriva coronavirusului.

„Cea mai importantă datorie pe care am avut-o în acest sezon a fost să onorăm realitatea acestei pandemii şi impactul pe care îl are, mai ales asupra lucrătorilor sanitari”, a spus Krista Vernoff, showrunner, într-un comunicat. „Pe lângă asta, a trebuit să venim cu moduri creative prin care să permitem serialului să fie încă distractiv şi romantic şi să ofere un fel de evadare. Aici intră Patrick Dempsey. Motivul plajei – care va continua dincolo de premieră – ne oferă un mod de a trăi dincolo de pandemie chiar şi pentru puţin timp, iar revenirea lui Derek ne-a bucurat pe noi, pe Meredith şi pe fani”.

„Sezonul 17 a fost un efort herculian pentru distribuţie, echipă, scenarişti şi partenerii noştri de la Disney şi ABC şi suntem mândri de el. Dar efortul nostru este nimic în comparaţie cu munca lucrătorilor din prima linie cărora le este dedicat acest sezon. Sper că show-ul vă va inspira să purtaţi mască pentru a-i proteja şi pentru a ne proteja reciproc. Aşa cum ar spune Derek Shepherd: «Este o zi frumoasă pentru a salva vieţi»”, a adăugat ea.

Patrick Dempsey va reveni şi în episodul de săptămâna viitoare, „My Happy Ending Above”.

ARTICOLE SIMILARE

10 lucruri obișnuite interzise femeilor în urmă cu 100 de ani

Andreea Damian

30 de ani și 5 minute cu Michel Comte

realitatea

James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic

Andreea Damian

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

Andreea Damian

Topul celor mai sexy bărbaţi ai anului 2013

Tom Hanks, mesaj către cei care nu poartă mască

Andreea Damian

Scrie un comentariu