Home > beauty > Sport în pauza de birou – Acum se poate!

Sport în pauza de birou – Acum se poate!

Fitness-ul a devenit o dorinţă pe care mulţi dintre noi şi-au pus-o pe lista « greu de împlinit ». Mergem la serviciu şi apoi acasă – aceste două locuri au devenit « casele noastre », însă sala de fitness ar trebui să fie o a treia casă, unde să mergem măcar de două ori pe săptămână. Dar când, m-ai intreba! Cei de la World Class au lansat un al 7- lea club din Bucureşti, în Piaţa Victoriei, la etajul 1 în clădirea America House, unde te poţi antrena express şi în pauza de birou, Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar şi privat din zonă, pentru care conceptul de „lunch break” a avansat de la banalul prânz, la „fitness and lunch break”.

Ne-am dezvoltat împreună cu voi, şi vă mulţumim! Am evoluat în funcţie de cererile şi aşteptările voastre, dar în acelaşi timp am oferit pieţei un nou trend, am imprimat cultura traiului sănătos. Am creat dependenţă faţă de activitatea fizică, faţă de mişcare. După unsprezece ani de realizări şi 9 cluburi deschise, zâmbetul vostru de după antrenamente este satisfacţia noastră de zi cu zi. Meritaţi un nou environment efervescent, unde energia se contopeşte cu formele perfecte şi armonia exact în centrul oraşului- World Class America House” spune Madalina Tanasescu, managerul clubului.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc în care vii ori de câte ori ai un pic de timp liber pe care vrei să-l foloseşti pentru a-ţi pune sângele în mişcare. Un loc care emană energie, în care eşti motivat să te antrenezi, în care te simţi bine. World Class America House pune la dispoziţie Gym & Cardio, Funcţional Training, studio de cycling, clase de aerobic, saună umedă şi saună uscată. Toate detaliile au fost proiectate în jurul conceptului “a III-a locaţie în care trebuie să te afli după job şi casă” unde membrii pot evada pentru a-şi reîncărca bateriile şi a cunoaşte noi prieteni. întregul club respiră prin culoare şi energie, experienţa de fitness fiind una motivaţională şi distractivă. World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii şi trenduri în industria de fitness din întrega lume, bazându –se pe noile tendinţe în domeniul fitness-ului şi anume Funcţional Training – antrenament funcţional.

Articole asemanatoare
anda-adam sala
Anda Adam singură la sala de sport în plină pandemie. Ce a decis să facă vedeta
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Călugărițele atlete: Vaticanul are o echipă de atletism și vrea să ajungă la Jocurile Olimpice
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani

Comenteaza acest articol

Sport în pauza de birou – Acum se poate!

by   1 min
0