Tabu
Image default
PEOPLE

Sportiva Gabriela Szabo și actrița Elvira Deatcu au coronavirus

Atât fosta sportivă cât și actrița sin serialul “Vlad” au fost confirmate cu noul coronavirus. Dacă fosta sportivă s-a infectat singură, actrița de la Odeon a anunțat că a fost confirmată pozitiv cu noul virus atât ea cât și membrii familiei sale au probleme.
“Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap.

elvira deatcuAm ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”. Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Gabriela Szabo pe pagina ei de socilaizare. Iar la rândul ei, Elvira Deatcu a spus și ea ce a pățit ea și familia ei. “Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», aşa cum frumos a spus-o un minunat preot, aş vrea să aflaţi de la mine, şi nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust şi miros, am făcut testul PCR şi ieri seară am aflat că testul COVID a ieşit pozitiv pentru toţi patru membri ai familiei mele.

familie-elvira-deatcu Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare!Din fericire, avem o stare bună toţi, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situaţie şi totul este în regulă. Suntem în izolare, fireşte, şi… optimişti că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveţi grijă de voi, de copii, părinţi şi de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate şi fiecare dintre noi învaţă în perioada aceasta o lecţie nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu.

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Andreea Damian

Cântăreața chiliană Mon Laferte și-a expus sânii la Latin Grammys în numele protestelor din țara sa

realitatea

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Andra a pierdut mult din cauza coronavirusului. Ce a fost nevoită să facă vedeta

Tabu Tabu

Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019

Andreea Damian

Oana Tache – provocările la care trebuie să facă față “Mamele lui 2020”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu