Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Spovedania ofiterului acoperit ROBERT TURCESCU / Cine l-a santajat

turcescu111In sfarsit, un ofter acoperit din presa a fost deconspirat. De fapt, s-a deconspirat singur in urma unui sondaj. Sau a picat la mijloc in batalia politica la cel mai inalt nivel, dupa ce Traian Basescu anunta ca unul dintre candidatii la prezidentiale ar fi ofiter acoperit, iar Victor Ponta il acuza pe Basescu ca ar fi fost ofiter al Securitati.

După ce în cursul dimineţii a publicat pe blogul personal un text intitulat “Mărturisire şi spovedanie”, care a fost ulterior distribuit pe contul său de Facebook dând naştere la diferite speculaţii – de la promo pentru o viitoare emisiune la spargerea site-ului de către hackeri -, Robert Turcescu a anunţat duminică seară, în direct, la postul B1, că postarea îi aparţine, că se simte împăcat şi că de luni nu va mai realiza emisiunea „Sub semnul întrebării” până când judecătorii, la dispoziţia cărora se pune, nu se vor pronunţa cu privire la vinovăţia sa. “Da, am fost lt -colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ştatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit”, a scris azi jurnalistul Robert Turcescu pe blogul personal. ” Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, a mai scris acesta, conform www.gandul.info.

Postarea însoţită de copia ale unui livret militar cu fotografia lui (folosită în promovarea emisiunii sale tv) şi două ştate de plată a fost distribuită şi pe contul personal de Facebook dând naştere la o dezbatere pe reţeaua de socializare. Jurnalistul a refuzat să răspundă întrebărilor postate de către utilizatorii reţelei şi şi-a ţinut închis telefonul. În cursul serii a apărut la emisiunea Sorinei Matei, de la B1, unde a stat doar 20 de minute şi a vorbit despre  mântuire, Dumnezeu, judecată şi dreptate.

Radu Banciu a comentat în termeni duri anunţul lui Robert Turcescu, potrivit căruia acesta a fost ofiţer acoperit al Armatei. „Am asistat în seara asta la un denunţ fără onoare. Turcescu şi-a minţit colegii, angajatorii. În fiecare seară spunea că e jurnalist, că face anchete jurnalistice, acum a venit să vorbească de Dumnezeu. Ce impostură!”, a spus Banciu. El a mai afirmat că Robert Turcescu, care a publicat pe blogul său informaţia că a fost locotenent colonel sub acoperire, ar fi făcut dezvăluirile după ce ar fi fost şantajat. „Dârdâia când a plecat de aici. E clar că a fost şantajat în ultimul hal. Ca la cămătari: dacă nu dai bănuţul, dispari! ”, a continuat Radu Banciu.

Marturisirea ofiterului acoperit Robert Turcescu ridica si mari indoieli asupra onestitatii cu care a arbitrat finala Geoana-Basescu din 2009, cand s-a zvonit ca nu a respectat indicatiile producatorului cu privire la intrebarile adresate celor doi candidati. Imediat dupa aceea, “infiltratul” Turcescu s-a mutat de la Realitatea TV l B1 TV.

ARTICOLE SIMILARE

“Iarta-ma!” Vedeta romanca iertata de sot pentru aventura cu un pustan

Cea mai SCUMPA INGHETATA din lume

Gina Pistol prezintă Romanian Music Awards, alături de Cornel Ilie!

Sărbătoritul zilei de 31 ianuarie

realitatea

Mamma Mia! – coloana sonoră în ediție deluxe

realitatea

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Scrie un comentariu