Home > Agenda > stiri > Spovedanie la Tanacu

Spovedanie la Tanacu

Acest spectacol (după romanul jurnalistic omonim de Tatiana Niculescu Bran) reprezintă a treia etapa a proiectului Academia Itinerantă ce a inceput în 2007, sub forma unui laborator de creație, ce s-a desfășurat într-o primă fază la Plopi, în Munții Apuseni și a continuat în a doua etapă la New York, timp de 3 saptamani, finalizându-se cu o prezentare susținuta pe 1 octombrie la Teatrul La MaMa E.T.C. din New York.

Academia Itinerantă a fost lansată ca proiect pilot de către Institutul Cultural Roman de la New York și Asociația ECUMEST, în vederea construirii unui program pe termen lung conceput în jurul personalității artistice a lui Andrei Åžerban.

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran s-a aflat împreună cu regizorul și grupul de actori, atât la Plopi cât și la New York, lucrând la dramatizarea propriului roman în perioada de pregatire și pe durata efectivă a atelierului.

Spectacolul pe care îl puteti urmări Vineri, 4 iulie, de la ora 19.00 la Teatrul Odeon, păstrează în mare parte aceeași echipă de actori și are la bază o noua versiune a textului.
Regia: Andrei Serban
Scenografia: Oana Lazar
Distribuție: Csilla Albert, Richard Balint, Lamia Beligan, Ionut Caras, Ramona Dumitrean, Cristian Grosu, Catalin Herlo, Cristina Holtzli, Nicoleta Lefter, Mara Opris, Relu Poalelungi, Andrea Tokai, Florentina Tilea
Durata: 1h 30′
Preț bilete: 21,20 lei

Sursa: 24Fun.ro

Pe aceeași temă:
Spovedanie la Odeon –  interviu


Comenteaza acest articol

Spovedanie la Tanacu

by realitatea   1 min
0