Home > Sex-Relatii > Spray împotriva ejaculării precoce

Spray împotriva ejaculării precoce

Tratamentul, folosit cu cinci minute înainte, poate prelungi performanța bărbatului de la câteva secunde la aproape patru minute.

Dacă sprayul va fi aprobat și pus în vânzare, vor fi ajutați 40 la sută din britanici, care, se pare, suferă de ejacularea precoce.

Sprayul a fost testat pe 300 de bărbați europeni care sufereau de aceeași problemă. 90 la sută din bărbați au văzut o îmbunătățire și l-au notat “excelent".

Sprayul va fi lansat pe piață, dacă aprobat, peste doi ani.

Articole asemanatoare
Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare
papa francisc
Papa Francisc șochează din nou: „Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu este tabu”
studiu
Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă

Loading...

5 Responses

 1. Florin

  Pentru ejaculare precoce se pot folosi sprayuri, picaturi, pastile, exercitii… Sunt foarte multe metode, dar nu toate functioneaza la fel de bine pe toate tipurile de metabolism.

 2. Bardu

  Ar fi foarte util sprayul. Eu iau pilule climax control cand am sincope, dar consider ca un spray ar fi mai practic si nu ar avea efecte adverse.

  1. Danciu

   Rezistenta in timpul sexualui poate sa fie data si de activitatea fizica pe care o ai in fiecare zi. Daca esti o persoana sedentara si rezistenta este una mai redusa.

 3. Denis

  Consider ca cel mai bine e sa avem grija de sanatatea noastra generala daca ne dorim sa avem o sanatate sexuala buna care sa duca la o potenta buna si o rezistenta rezonabila in timpul actului sexual.

Comenteaza acest articol

Spray împotriva ejaculării precoce

by realitatea   <1 min
5