Home > beauty > Spring make-up tutorial in nuante de roz

Spring make-up tutorial in nuante de roz

Dupa ce am folosit toate nuantele, in toate combinatiile posibile, in sezonul rece, este timpul sa facem o schimbare. Si ce sezon poate fi mai potrivit decat primavara? Ei bine, da, este timpul sa facem switch-ul intre produse si sa stergem praful de pe cele pe care le folosim in sezonul cald. Am invitat-o astazi pe Alina Brailescu, Fashion & Beauty Make-up Artist si Trainer la scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY pentru a ne prezenta un machiaj primavaratic. A iesit un super tutorial, pe care vi-l vom prezenta in cele ce urmeaza.

Primul pas: machiajul fetei

Incepem machiajul prin aplicarea bazei. Chipul modelului nostru are nevoie de putina corectie. Zona fruntii o vom umbri, in timp ce centrul fetei va fi iluminat cu ajutorul unui corector, cu doua tonuri mai deschis decat nuanta sa. Pentru zonele pe care dorim sa le matifiem, folosim o pudra libera, translucida.

A doua etapa este corectia si definirea sprancenelor. Incepem prin pieptanarea firelor de par in sus, la baza genelor trasam o linie cu ajutorul unui fard de sprancene si a unei pensule angulare. Difuzam linia trasata, spre interior, prin miscari scurte, de jos in sus, creand asfel fire de par, ce vor da un aspect foarte natural.

 

Pasul doi: machiajul ochilor

Pentru machiajul ochilor vom incepe cu aplicarea unui fard in nuante de piersica pana spre coltul interior al ochiului.

In coltul extern formam un “V” cu o nuanta de fard roz, pe care, prin blending o distribuim spre arcada si spre coltul intern.

Acelasi fard il aplicam si la baza genelor inferioare. La baza genelor superioare aplicam o nuanta de mov pe care o difuzam pana obtinem un degrade.

Pleoapa mobila va capata stralucire la propriu pentru ca vom aplica un glitter cu o textura metalizata.

Pentru priviri intense aplicam un eyeliner mov! Acesta va fi descendent spre coltul intern al ochiului.

Nu uita sa aplici mascara!

Pasul trei: finisarea machiajului

Blush-ul va sublinia si evidentia pometii, acesta va fi aplicat pe linia osului zigomatic. Folosim nuante de roz sau piersica.

Pentru buze puteti opta pentru rujuri in nuante nude sau tonuri de roz. Alina a ales un ruj in nuante de roz cyclamen.

Alina recomanda acest machiaj daca participi la un eveniment, seara, cand lumina este mai difuza. Rozul este o culoare destul de stridenta, pe timpul zilei s-ar putea sa fie un pic cam mult.

MUA Alina Brailescu

Foto Cristian Dobre

Model Claudia B.

Kiss, kiss

Alina

The art of illusion,

The world of make-up

Articole asemanatoare
Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!
Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look
Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!
Ce machiaj sa adopti in sezonul estival

Comenteaza acest articol

Spring make-up tutorial in nuante de roz

by realitatea   1 min
0