Tabu
LIFESTYLE

SĂPTĂMÂNAL TABU: Modă, expoziție și bloggeri

Cristina Bazavan, marți, Casa Vernescu

Lansarea site-ului Bucureștiul într-o zi. 6 elevi de liceu, coordonați de asociația Urban Scouts, au scos la iveală poveștile caselor de pe Kiseleff, Calea Victoriei, Dorobanți și Lipscani. Incredibila muncă de documentare și povești cu amântlâcuri, istorie, umor și personaje ca de film. Un singur exemplu, Hotelul Victoria în care s-a semnat Unirea lui Cuza există și acum – e o cârciumă de pe Lipscani. Incredibili tinerii care au muncit 2 ani la acest proiect, te fac să o iei prin București cu rucsacul în spate, ca și cum ai fi turist în orice mare capitală din lume. Toate poveștile sunt pe site-ul www.bucurestiulintrozi.ro

Ioana Ulmeanu, joi, lansare Molecule F

Joia trecuta am fost la petrecerea de lansare a site-ului Molecule F. Molecule F este o platforma online de pe care îți poți achiziționa haine și accesorii create de designerii români cei mai în vogă (adica cei care au demonstrat că știu ce fac și cum fac) iar petrecerea, care s-a desfășurat la Gaia Terrace, a fost de excepție. Toți designerii au fost prezenți, și, împreuna cu ei, și o mulțime de fashioniste îmbrăcate (obligatoriu) de designeri români. S-a băut Campari și Sky vodka, s-a ascultat muzică bună, și toata lumea s-a simțit excelent.

Cristina Bazavan, sâmbătă, întâlnire cu bloggerii

Bloggeri din toata tara s-au plimbat ca turiști în capitală. Când au terminat, am luat bloggerele mele preferate Nebuloasa, Tomata cu scufiță și Minxieee la un tur al Bucureștiului meu; puțin glam (Palatul Suter, acum hotel boutique Carol Parc), puțină muzică (Arenele Romane), ceva cărți (Str MIntuleasa) & birfe (redacția Tabu)

Irina Mihalcea (noul brand manager Tabu), miercuri, expo Power Couples la Entrance

Evenimentul a avut ca scop marcarea începutului perioadei de reduceri. Power Couples este numele expozitiei, pozele sunt realizate de stefan cozma, hainele sunt branduri din magazin. Cuplurile care au acceptat sa pozeze sunt anda si dorin stefan, sorina si tudor topceanu daescu, nicolai tand si monica balaj, elsa și razvan exarhu.

ARTICOLE SIMILARE

Coadă la Louis Vuitton în centrul Vienei, după redeschiderea magazinelor VIDEO

Andreea Damian

De ce suntem mereu in intarzire?

realitatea

Aceste clişee ne dor (3): “Sexul oral merge oricum”

Căști și handsfree-uri haioase de la clockwise.ro

realitatea

Cum să-ți petreci ultima zi a anului

realitatea

Cum sa slabesti dupa sarbatori

realitatea

Scrie un comentariu