Tabu
Image default
CULTURE Slider

„Squid Game” va continua cu sezonul 2. Anunțul Netflix

Cel mai popular serial de pe Netflix revine cu un nou sezon. Netflix tocmai a dat undă verde pentru cel de-al doilea sezon din Squid Game.

Într-un interviu acordat AP, scenaristul Hwang Dong-hyuk a spus: „A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că nu am de ales.”

Un purtător de cuvânt al companiei Netflix a nuanţat însă afirmaţiile scenaristului sud-coreean, declarând pentru postul CNBC că al doilea sezon se află deocamdată „în fază de discuţie, fără să fi fost confirmat”.

Cel mai vizionat serial de pe Netflix

La scurt timp după ce serialul a avut premiera pe platforma de streaming, a depășit drama de succes Bridgerton care era cel mai vizionat serial de pe Netflix, ajungând la 142 de milioane de utilizatori în patru săptămâni.

Squid Game îl are ca protagonist pe Seong Gi-hun, un bărbat care a acumulat foarte multe datorii şi care ia legătura cu organizatorul unui concurs ce ar putea fi soluţia salvatoare pentru problemele sale. În acea competiţie, el va găsi 455 de persoane din diferite clase sociale dispuse să participe la jocuri periculoase, pe viaţă şi pe moarte, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 45,6 miliarde de dolari.

Dacă în sezonul 1 al serialului sud-coreean, spectatorii i-au văzut pe jucătorii Seong Gi-hun (456), Cho Sang-woo (218) și Kang Sae-byeok (067) concurând pentru șansa de a câștiga premiul și de a-și salva familiile, pentru sezonul 2, Dong-hyuk spune că ar fi gata să-l vadă pe Gi-hun revenind pentru a „face ceva pentru lume”.

ARTICOLE SIMILARE

Aerosmith în România!

realitatea

Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant

Andreea Damian

Trump Jr s-a pozat cu o armă cu simbol al cruciadelor pe ea, în mijlocul tulburărilor din Orientul Mijlociu

Dora Constantinovici

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Andreea Damian

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Mr Bean ne învaţă regulile de igienă pentru prevenirea Covid-19 VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu