Tabu
Image default
lifestyle

Sărbători, călugări, maeștri și Blue Tiger

20 decembrie 13.00
To: Blue Tiger
From: Pink Diva

Ești un drăguț și nu știu cum să-ți zic, dar te ador pentru căsuța pe care o reconstruiești. De aceea, pentru a încununa un an de succes (plus căsuța noastră nouă care nu e gata), m-am gândit să mergem într-o vacanță de Crăciun. Mergem la Putna. Vreau să mă interesez mai mult de mănăstiri, călugări. Sper să-ți placă.

20 decembrie 13.04
From: Blue Tiger
To: Pink Diva
Subject: Ce drăguț din partea ta, divuțo!

Mă bucur că te gândești tu la binele nostru. Ia zii, nu vrei să vii să vezi în ce stadiu e casa noastră? Poate îmi mai dai o mână de ajutor sau măcar o părere?
 P.S.: De ce vrei să cunoști călugări? Åži ce facem cu animăluțele?

20 decembrie 13.07
From: Pink Diva
To: Blue Tiger
Subject: Vedem noi.

Cât despre căsuță, de data asta îți las ție plăcerea de a decora casa, știi, eu am fost obraznică, nu merit. În privința cazării, nu te stresa, mergem și dormim la mănăstire. Din păcate, trebuie să dormim separat. Åžtii, n-au voie prinții să doarmă cu prințesele ;)) P.S. : Călugării dețin info ancestrale.

20 decembrie 13.10
From: Blue Tiger
To: Pink Diva
Subject: Info cum?

În fine, eu vreau să dorm cu rozulia mea. Chiar de Crăciun să stăm așa, separați? Adică n-am mai dormit împreună de când ne-a ars casa. Mi-e cam dor să DORMIM împreună, dacă înțelegi ce vreau să zic…

20 decembrie 13.15
From: Pink Diva
To: Blue Tiger

Ei, lasă, tigri. Ce vroiam să-ți zic… A! Am rezolvat ca, în seara de Crăciun, să luăm masa cu călugării. Să vezi ce experiențe…

20 decembrie 13.17
From: Blue Tiger
To: Pink Diva
Subject: Chiar?

Åžtii care-i problema? M-am întâlnit cu instructoarea feng-shui și a zis că trebuie să stăm în noua casă de Crăciun, zicea ceva despre nu știu ce energie negativă. Deci, ce facem?

20 decembrie 13.20
From: Pink Diva
To: Blue Tiger
Subject: Maestra, nu instructoarea.

Uf! Mai bine, pentru că, uite, am aflat că ei, în seara de Crăciun, consumă carne! Carne de godăcel CU MĂR în gură. Ce fel de călugări sunt ăștia?! P.S.: Ce idee bună, să o invităm și pe maestra Feng-shui, știi că s-a despărțit de prietenul ei. E bine să nu stea singurică de Crăciun.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN si iubitul turc pe insula Capri! CE au facut ca sa nu-l enerveze pe Banica!

BIANCA DRAGUSANU s-a pozat goala cu SANII pictati (FOTO)

Regii mor în picioare

realitatea

Foto sexi cu Kate Moss, considerate riscante

realitatea

Madonna și greșelile vestimentare

realitatea

Spatele sotiei lui Connect-R e plin de cosuri!

Scrie un comentariu