Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

William Bradley Pitt, cunoscut publicului larg sub numele de Brad Pitt, s-a născut pe 18 decembrie 1963 în Shawnee, Oklahoma și împlinește azi 46 de ani. Mama lui era la vremea respectivă consilier școlar, iar tatăl era patronul unui companii de transport cu tirul.

Pitt s-a mutat prin 1986 la Los Angeles în căutarea celebrității și, pentru a-și plăti lecțiile de actorie, a fost șofer sau se costuma în pui pentru a face reclamă unui lanț de fast food-uri. Printre primele sale roluri se numără cel din serialul Dallas.

Filmul care l-a făcut celebru a fost Interviu cu un vampir. Pitt a vrăjit, pur și simplu, publicul, în ciuda faptului că a primit critici complet nefavorabile pentru rolul respectiv. De atunci Brad Pitt a făcut istorie cu filme ca Fight Club, 12 Monkeys, Snatch, Meet Joe Black, seria Ocean’s Eleven sau Inglorious Basterds.

Ziua de 18 decembrie este extrem de favorabilă nașterii de staruri sau personalități puternice din diferite domenii. Tot azi s-au născut Christina Aguilera, Katie Holmes, Arantxa Sanchez Vicario, DMX, Casper van Dien, Ray Liotta, Steven Spielberg, Keith Richards, Stalin sau Franz Ferdinand.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului

1 Response

 1. alicialove23

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  My name is alicia, i saw your profile today and became intrested in you, i will also like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you my picture for you to know whom i am.Here is my email address ( missaliciaharry4u@yahoo.com) i believe we can move from here.I am waiting for your mail . Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.
  Yours Love
  alicia missaliciaharry4u@yahoo.com

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  Numele meu este Alicia, am văzut profilul dvs. de astăzi și a devenit interesati în voi, voi vrea de asemenea să te cunosc mai bine, vreau să trimiteți un e-mail pentru a-mi astfel încât să pot trimite poza mea pentru tine să știi cine sunt eu. Aici este adresa mea de e-mail (missaliciaharry4u@yahoo.com) cred că putem trece de la here.I sînt așteptare pentru dvs. de mail. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu contează, dar probleme de dragoste foarte mult în viață.
  Al tău Love
  missaliciaharry4u@yahoo.com Alicia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
1