Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Ellen DeGeneres s-a născut pe 26 ianuarie 1958 în Metairie, Louisiana. Mama ei era logoped, iar tatăl agent de asigurări. După divorțul părinților, Ellen s-a mutat cu mama și cu tatăl ei vitreg în Atlanta. Acolo a și făcut liceul, după care și-a luat diploma în științele comunicării la Universitatea din New Orleans.

DeGeneres și-a început cariera ținând specacole de stand-up comedy în cluburi și cafenele. Ea susținea la vremea respectivă că cea mai mare influență asupra umorului ei o aveau Woody Allen și Steve Martin. În 1982 a fost declarată de Showtime drept cea mai amuzantă persoană din SUA.

În 2001 a găzduit cu succes premiile Emmy, iar din 2003 și-a început propriul talk-show, The Ellen DeGeneres Show. Tot în 2003 a și pus voce pentru unul dintre filmele animate cu cel mai mare succes din istorie. Regizorul filmului a declarat că a ales-o pe ea pentru că în timpul show-ului ei a schimbat subiectul de cinci ori până a reușit să termine fraza. Din 2008 este căsătorită cu Portia de Rossi.

Articole asemanatoare
Ellen DeGeneres
O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa
ellen degeneres
Ellen Degeneres, în lacrimi din cauza lui Ashton Kutcher
Ellen DeGeneres si Portia De Rossi. Divorţ de 220.000.000 $ !

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0