Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981 la New York. Cel mai mare noroc al ei este că a venit pe lumea în familia Hilton, fondatoarea lanțului de hoteluri cu același nume. Åži-a perecut primii ani din viață ca toți copiii de bani gata din Manhattan, copilărind într-un penthouse la Hotel Astoria, prin Beverly Hills sau la casa de vacanță de la Hamptons. Printre prietenele ei din copilărie se numără Nicole Richie și Kim Kardashian.

Paris a devenit celebră în primul rând datorită banilor familiei ei, iar în al doilea rând pentru că a dus o viață socială destul de scandaloasă. De altfel, celebritatea ei mondială a survenit odată cu apariția pe piață a unei casete porno cu ea și iubitul ei, casetă despre care se spune că ar fi lansat-o ea însăși.

Paris și-a încercat norocul și în film și muzică, dar aportul ei la aceste arte nu a fost prea bine văzut de critici. Momentan ea se ocupă cu petrecerile de noapte, lucru la care se pricepe extrem de bine. Ultima dată ea s-a dat în spectacol chiar de Sf. Valentin când s-a îmbătat de abia se mai ținea pe picioare. La mulți ani distractivi, Paris!

 

Articole asemanatoare
Paris Hilton
Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!
Paris Hilton
Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă
Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră
RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0