Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Sunt unele zile care par predestinate pentru a da viață unui număr impresionant de personalități în toate domeniile. 18 februarie este una dintre aceste zile. Astăzi s-au născut Nikos Kazantzakis, Enzo Ferrari, George Kennedy, Milos Forman, Yoko Ono, Cybill Sheperd, Greta Scacchi, Matt Dillon, Dr. Dre, Roberto Baggio, Molly Ringwald, Yevgeny Kafelnikov, Gary Neville, Chanda Rubin și Regina Spektor.

Åži John Travolta despre care vom și vorbi! S-a născut pe 18 februarie 1954 și mai are 5 frați. Talentul actoricesc l-a moștenit și învățat de la mama lui care a fost mai întâi actriță și apoi profesoară de actorie. Tatăl lui lucra la un magazin de anvelope.

Travolta este unul dintre cei mai iubiți actori din SUA, iar cei mai mulți fani ai lui spun că este adorabil de simpatic. A devenit celebru în anii ’70 după ce a jucat în Saturday Night Fever și Grease. Succesul celor două filme nu l-a dat peste cap, el preferând apoi să-și întemeieze o familie. A revenit puternic în atenția publicului și criticilor după 1990 când a jucat în câteva filme de mare succes: Pulp Fiction, Face/Off și Michael.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0