Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Courteney Cox s-a născut pe 15 iunie în Birmingham, Alabama, în Statele Unite ale Americii. Courteney a venit pe lume într-o familie destul de bogată și mai are două surori și un frate. După ce a terminat liceul a plecat la Washington ca să studieze arhitectura, dar a renunțat repede la cursuri pentru a se putea concentra pe cariera ei de model și actriță.

În 1984 Courteney a apărut în videoclipul piesei "Dancing in the Dark" a lui Bruce Springsteen. Cox a început să apară în reclame și filme de televiziune în 1985, iar în 1987 a primit primul ei rol într-un film de cinema, "Master of the Universe". Este prima persoană care a rostit cuvântul "period(menstruație)" la televiziunile din Statele Unite în 1985 într-o reclamă la Tampax.

În 1994 a fost chemată la un casting pentru rolul lui Rachel Green din serialul de comedie "Friends", dar a primit, în schimb, rolul Monicăi Geller. Rachel Green i-a revenit lui Jennifer Aniston. Serialul "Friends" a s-a dovedit imediat un succes imens în toate țările în care a fost difuzat, iar Courteney a devenit cea mai bine plătită actriță de televiziune, alături de Aniston și Lisa Kudrow, cele trei primind câte un milion de dolari pentru fiecare episod din ultimele două serii ale filmului.

Articole asemanatoare
Iti faci ziua in vacanta? Iata 4 lucruri de care sa tii cont
Celebritati nascute pe 12 iunie!
Celebritati nascute pe 4 martie!
Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat

Loading...

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0