Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Astăzi iar este o zi din aia în care s-a născut toată lumea. Pe 8 iulie au venit pe lume Jaden Smith, Jamie Cook de la Arctic Monkeys, Sophia Bush, Anastasia Myskina, Robbie Keane, Milo Ventimiglia, Kathleen Robertson (pentru cei care nu mai țin minte, Clare din Beverly Hills 90210), Beck, Billy Crudup, Joan Osborne, Andrew Fletcher, Kevin Bacon și Angelica Huston.

Despre Angelica Huston vom vorbi și noi. S-a născut pe 8 iulie 1951 în New York. Tatăl ei a fost celebrul regizor John Huston, nominalizat de 15 ori la Oscar, iar mama, Enrica – Ricki, a fost primă balerină. A copilărit și locuit mai mult în Anglia și Irlanda până în 1969 când mama ei a murit într-un accident de mașină. Atunci s-a mutat la New York și, pe lângă actorie, se ocupa de modeling.

Momentul în care s-a apucat serios de actorie a coincis cu unul dintre cele mai memorabile roluri și filme din istoria cinematografiei, "Poștașul sună întotdeauna de două ori", regizat de Bob Rafelson. În film a jucat alături de partenerul ei din viața reală la momentul respectiv, Jack Nicholson.

ARTICOLE SIMILARE

Bon Bijou, cel de-al treilea castigator al MOOZA Pop Up Store, si-a inaugurat magazinul din Baneasa Shopping City

Leonard Cohen – concert la București, pe 21 septembrie

realitatea

Blestemul lui ADRIAN IOVAN / Prevestirea facuta de URANIA

Stiai ca Norman Rockwell este redescoperit in SUA?

realitatea

Celebritati nascute pe 8 august!

realitatea

Dua Lipa a lansat noul album din izolare

Andreea Damian

Scrie un comentariu