Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Madonna, pe numele ei foarte adevărat Madonna Louise Veronica Ciccone (numele ei Kabbalah este Esther), s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. Åži de aici încolo nu putem decât să o lăudăm pentru ceea ce a făcut în viață.

Madonna este cea mai cunoscută interpretă a tuturor timpurilor și, probabil, după moartea lui Michael Jackson, cea mai faimoasă persoană din lume. A debutat în urmă cu 3 decenii și de atunci a delectat generații întregi de fani. La începutul anilor ’90, Madonna a făcut o afirmație care avea să îi marcheze întreaga carieră: "Åžtiu că nu am o voce extraordinară, așa că tot ceea ce îmi rămâne este să fac show!". Åži asta a și făcut. Penultimul ei turneu, "Confessions on the Dancefloor" este considerat de mulți critici ca fiind cel mai bun show de gen din toate timpurile.

Din 1979, când și-a început cariera, Madonna a vândut aproximativ 300 de milioane de discuri, ceea ce înseamnă că este femeia cu cel mai mare succes pe scena muzicală mondială. Singura țară în care Madonna este depășită la capitolul vânzări este America, unde locul întâi îl ocupă Barbra Streisand.

Articole asemanatoare
Madonna
Madonna, amendă colosală de la Guvernul rus
madonna
Terapia cu ozon, aliatul Madonnei în lupta cu oboseala cronică
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0