Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Madonna, pe numele ei foarte adevărat Madonna Louise Veronica Ciccone (numele ei Kabbalah este Esther), s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii. Åži de aici încolo nu putem decât să o lăudăm pentru ceea ce a făcut în viață.

Madonna este cea mai cunoscută interpretă a tuturor timpurilor și, probabil, după moartea lui Michael Jackson, cea mai faimoasă persoană din lume. A debutat în urmă cu 3 decenii și de atunci a delectat generații întregi de fani. La începutul anilor ’90, Madonna a făcut o afirmație care avea să îi marcheze întreaga carieră: "Åžtiu că nu am o voce extraordinară, așa că tot ceea ce îmi rămâne este să fac show!". Åži asta a și făcut. Penultimul ei turneu, "Confessions on the Dancefloor" este considerat de mulți critici ca fiind cel mai bun show de gen din toate timpurile.

Din 1979, când și-a început cariera, Madonna a vândut aproximativ 300 de milioane de discuri, ceea ce înseamnă că este femeia cu cel mai mare succes pe scena muzicală mondială. Singura țară în care Madonna este depășită la capitolul vânzări este America, unde locul întâi îl ocupă Barbra Streisand.

Articole asemanatoare
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna
Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”
Madonna
Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein
madonna
Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0