Home > Agenda > Sărbătoritul zilei

Sărbătoritul zilei

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978 în Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Părinții l-au numit Kobe după celebra friptură de vită japoneză al cărei nume îl văzuseră în meniul unui restaurant. Tatăl său este un nume important în lumea baschetului american, iar când Kobe avea doar șase ani, acesta a plecat împreună cu familia să antreneze o echipă din Italia. Prin urmare, Kobe vorbește fluent italiana și spaniola. A început să joace baschet încă de la vârsta de trei ani.

Astăzi Bryant este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de baschet din pe care i-a avut lumea vreodată. Kobe evoluează la Los Angeles Lakers, echipă cu care a câștigat zeci de trofee și pentru care a stabilit mai multe recorduri.

Din viața lui nu au lipsit nici scandalurile. În 2003, Kobe Bryan a fost acuzat de viol de angajata unui hotel. El a recunoscut că a întreținut relații sexuale adulterine cu respectiva, dar a negat că ar fi violat-o. Cazul a fost retras din instanță în 2004, după ce presupusa victimă a refuzat să depună mărturie.

Articole asemanatoare
kylie jenner
Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”
Kobe Bryant
Starurile plâng decesul celebrului jucător de baschet Kobe Bryant
Sarbatoritul zilei de 28 februarie
Sarbatoritul zilei de 27 ianuarie

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei

by realitatea   1 min
0