Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978 în Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Părinții l-au numit Kobe după celebra friptură de vită japoneză al cărei nume îl văzuseră în meniul unui restaurant. Tatăl său este un nume important în lumea baschetului american, iar când Kobe avea doar șase ani, acesta a plecat împreună cu familia să antreneze o echipă din Italia. Prin urmare, Kobe vorbește fluent italiana și spaniola. A început să joace baschet încă de la vârsta de trei ani.

Astăzi Bryant este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jucători de baschet din pe care i-a avut lumea vreodată. Kobe evoluează la Los Angeles Lakers, echipă cu care a câștigat zeci de trofee și pentru care a stabilit mai multe recorduri.

Din viața lui nu au lipsit nici scandalurile. În 2003, Kobe Bryan a fost acuzat de viol de angajata unui hotel. El a recunoscut că a întreținut relații sexuale adulterine cu respectiva, dar a negat că ar fi violat-o. Cazul a fost retras din instanță în 2004, după ce presupusa victimă a refuzat să depună mărturie.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cum va fi VREMEA pana pe 20 august!

O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix

Andreea Damian

Andy Fletcher alege trupa Motor in deschiderea concertului de la Bucuresti

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Madalina Ghenea – Cea mai sexy tocilara de pe net

Scrie un comentariu