Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Alexander Skarsgard s-a născut pe 25 august 1976 la Stockholm în Suedia. Este fiul cel mai mare al celebrului actor Stellan Skarsgard. Are șase frați mai mici, cel mai tânăr dintre aceștia fiind născut chiar anul trecut. Alexander a avut o copilărie modestă, tatăl lui devenind cunoscut abia în 1996 după ce a jucat în "Breaking the Waves", și a locuit într-un cartier muncitoresc. A început să joace în diverse piese la 8 ani, dar la 16 ani a renunțat la actorie și s-a axat pe studii. Dragostea de școală nu l-a ținut foarte mult, iar trei ani mai târziu a renunțat și s-a înscris în armată.

A apărut în mai multe filme și piese de teatru până în 2008 când viața lui s-a schimbat complet odată cu rolul din "Generation Kill". Prestația lui a lăsat cu gura căscată atât publicul, cât și criticii. Miniseria HBO s-a terminat, însă, mai repede decât ar fi crezut lumea, din cauza grevei scenariștilor, și cum producătorii HBO se îndrăgostiseră de el și erau disperați să nu li-l fure cineva, l-au distribuit în filmul care l-a făcut celebru în toată lumea, serialul "True Blood", în care Alexander joacă rolul vampirului Eric Northman.

Notă personală: E mult mai mișto decât Vampirul Bill, care deține rolul principal în "True Blood"! De altfel și numele lor spune multe… Bill vs. Eric Northman! Pfff!

ARTICOLE SIMILARE

Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber

Andreea Damian

Sarbatoritul zilei de 20 februarie

realitatea

Sărbătoritul zilei de 15 aprilie

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 81. Interlop român, bătut ca un covor în Anglia

Andreea Damian

Ce frumoasa era DIANA SORESCU! A fost inmormantata ieri – avea 26 ani

realitatea

SofistiCAT – WESTERN cu pisici la ROMEXPO!

realitatea

Scrie un comentariu