Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Cameron Diaz, o mai cheamă și Michelle, s-a născut pe 30 august 1972 în San Diego, California. Este o adevărată metisă având origini cubaneze, englezești, nemțești și cherokee. A făcut liceul la Åžcoala Politehnică din Long Beach unde a fost colegă cu Snoop Dogg. La 16 ani s-a apucat de modeling semnând un contract cu Elite Model. În anii următori a fost imaginea mai multor branduri de succes printre care Levi’s și Calvin Klein.

Cariera cinematografică a lui Cameron a început într-un moment în care nici ea nu se aștepta. La 21 de ani un agent a întrebat-o dacă nu vrea să dea o probă pentru filmul "The Mask". Cameron a zis într-o doară că da și a primit rolul. A început imediat să ia lecții de actorie. De atunci și până acum, adică în ultimii șaisprezece ani, Cameron a devenit una dintre cele mai titrate actrițe din toate timpurile, fiind la un moment dat cea mai bine plătită vedetă feminină de la Hollywood cu un salariu de peste 20 de milioane de dolari pentru fiecare film.

A jucat în mai multe filme care i-au adus precierea criticilor și o serie de premii sau nominalizări: "My Best Friend’s Wedding", "There’s Something About Mary", "Being john Malkovich", "Vanilla Sky" sau "Gangs of New York".

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA MARIN a decis: RENUNTA!

17 ani de la atentatele din SUA. Secretul pe care americanii l-au ascuns până acum

Andreea Damian

O companie chineză ar fi scăpat pe internet datele reale ale epidemiei cu coronavirus din China

Andreea Damian

Un teatru din Berlin a fost construit din banii clasei muncitoare

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Horațiu Mălăele “Nu mă las de regie… e o amenințare!”

realitatea

Scrie un comentariu