Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 11 noiembrie

Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962 în Roswell, New Mexico. Numele ei din buletin este Demetria, inspiraţia în acest sens venindu-i mamei ei după ce a văzut într-o vitrină un produs de înfrumusețare cu acest nume. Nu ştim dacă faptul că a venit pe lume în oraşul extratereştrilor a avut vreun efect asupra ei, cert e că momentan putem spune despre ea că face parte din familia regală de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio s-a născut tot pe 11 noiembrie, dar în 1974 în Los Angeles. A fost talentat de mic, rolurile lui adolescentine din “This Boy’s Life” și “What’s Eating Gilbert Grape” aducându-i critici impresionante şi nominalizări la Globul de aur şi Oscar. Din păcate nu a luat Oscarul nici până în ziua de azi, dar se consolează cu faptul că e actorul preferat al lui Scorsese care nu face niciun film fără să-i dea rolul principal.

Pe 11 noiembrie 1964 a venit pe lume Calista Flockhart în Freeport, Illinois. Deşi a mâncat bine de mică, mama ei era director executiv la Kraft Foods, ea a rămas slabă şi suspectată de anorexie până în ziua de azi, ceea ce nu înseamnă că nu e drăguţă. Pe marile ecrane n-a făcut cine ştie ce vâlvă, dar la tv… a rupt! O cunoaşte tot globul pământesc după rolurile din Ally McBeal şi Brothers & Sisters.

Tot azi s-au mai născut Dostoiesvski, Paul Signac, Kurt Vonnegut, Mircea Dinescu, Stanley Tucci şi eu!

De-a lungul istoriei, mai mulţi prezicători celebri au anunțat că astăzi, 11.11.20101, va veni una dintre multele apocalipse!

ARTICOLE SIMILARE

O noua locatie Second Cup se deschide la Universitate!

realitatea

Special guest stars

realitatea

Terorismul islamist se extinde si in Germania / Redactia unui ziar din Hamburg atacata azi!

Scrie un comentariu