Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 11 noiembrie

Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962 în Roswell, New Mexico. Numele ei din buletin este Demetria, inspiraţia în acest sens venindu-i mamei ei după ce a văzut într-o vitrină un produs de înfrumusețare cu acest nume. Nu ştim dacă faptul că a venit pe lume în oraşul extratereştrilor a avut vreun efect asupra ei, cert e că momentan putem spune despre ea că face parte din familia regală de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio s-a născut tot pe 11 noiembrie, dar în 1974 în Los Angeles. A fost talentat de mic, rolurile lui adolescentine din “This Boy’s Life” și “What’s Eating Gilbert Grape” aducându-i critici impresionante şi nominalizări la Globul de aur şi Oscar. Din păcate nu a luat Oscarul nici până în ziua de azi, dar se consolează cu faptul că e actorul preferat al lui Scorsese care nu face niciun film fără să-i dea rolul principal.

Pe 11 noiembrie 1964 a venit pe lume Calista Flockhart în Freeport, Illinois. Deşi a mâncat bine de mică, mama ei era director executiv la Kraft Foods, ea a rămas slabă şi suspectată de anorexie până în ziua de azi, ceea ce nu înseamnă că nu e drăguţă. Pe marile ecrane n-a făcut cine ştie ce vâlvă, dar la tv… a rupt! O cunoaşte tot globul pământesc după rolurile din Ally McBeal şi Brothers & Sisters.

Tot azi s-au mai născut Dostoiesvski, Paul Signac, Kurt Vonnegut, Mircea Dinescu, Stanley Tucci şi eu!

De-a lungul istoriei, mai mulţi prezicători celebri au anunțat că astăzi, 11.11.20101, va veni una dintre multele apocalipse!

ARTICOLE SIMILARE

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

realitatea

Patru angajați au fost concediați de Google pentru că voiau sindicalizare. Ei continuă să lupte

Dora Constantinovici

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

Castelvecchi Editore lansează în italiană romanul Simion Liftnicul de Petru Cimpoeșu

realitatea

CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?

Zile bune și nopți liniștite …în Catalogul IKEA 2015

Scrie un comentariu