Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei

Jodie Foster, pe numele ei adevărat Alicia Christian Foster, s-a născut pe 19 noiembrie 1962 în Los Angeles, California. A devenit celebră încă de la 14 ani când a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din Taxi Driver. N-a luat Oscarul atunci, dar l-a primit de două ori în anii ce aveau să vină. O dată pentru rolul din "The Accused" din 1989 și încă o dată pentru cel din The Silence of the Lambs în 1991.  "Ghost"

În copilărie Jodie a fost atacătă de un leu adevărat, este considerată una dintre cele mai deștepte vedete de la Hollywood, a absolvit Yale, are două decapotabile, are o fobie legată de șerpi, iar actorii ei preferați sunt Meryl Streep și Robert De Niro.

Tot pe 19 noiembrie, dar în 1961 în Fairfield, Connecticut se năștea și Meg Ryan. A studiat jurnalismul, iar între timp își câștiga banii de buzunar apărând în reclame TV. Primele ei roluri, din "Top Gun" și "The Presidio" n-au făcut cine știe ce vâlvă. Succesul lui Meg a apărut în 1989, odată cu apariția filmului "When Harry Met Sally".  Printre alte hituri ale actriței se mai numără "Sleepless Seattle", "City of Angels" și "You’ve Got Mail".

A fost regina balului la absolvirea liceului, are un copil cu Dennis Quaid, a refuzat rolul lui Sharon Stone din "Basic Instinct" și pe cel al lui Demi Moore din "Ghost", Savage Garden i-a dedicat o melodie și numele ei este o anagramă a cuvântului Germany (Germania în engleză).

ARTICOLE SIMILARE

Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza noul single – „C’est la vie”!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

NETFLIX | Noutățile pentru noiembrie

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

A început Postul Crăciunului! Tradiţii şi obiceiuri

Mari expozitii la Viena, in prima jumtate a anului 2015

Scrie un comentariu