Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 5 ianuarie

Azi au venit pe lume: Konrad Adenauer, Robert Duvall, Umberto Eco, Raisa Gorbachova, Regele Juan Carlos al Spaniei, Diane Keaton, Vinnie Jones, DJ Bobo, Marilyn Manson, Kristin Cavallari, Bradley Cooper, January Jones şi Amanda Hearst.

Marilyn Manson, pe numele lui adevărat Brian Hugh Warner, s-a născut pe 5 ianuarie 1969 în Canton, Ohio. Primul contact cu muzica l-a avut în timpul facultăţii pe care a făcut-o în Florida. La vremea respectivă studia jurnalismul şi scria articole despre muzică pentru o publicaţie locală.

În 1989 a format grupul Marilyn Manson & the Spooky Kids, titulatură care s-a redus la Marilyn Manson în 1992. Primul succes a venit în 1995 după ce trupa a scos un cover după Sweet Dreams al celor de la Eurytmics.

Numele de Marilyn Manson este o combinaţie între actrița Marilyn Monroe şi ucigaşul în serie, Charles Manson. Este considerat a fi o influenţă proastă asupra copiilor, iar muzica lui a fost pe coloanele sonore a zeci de filme printre care The Gamer, Alias, Matrix, Spawn, Natural Born Killers şi Dracula 2000. În ciuda aspectului fizic, în timpul liber pictează, scrie poezii şi poveşti.

ARTICOLE SIMILARE

Viva Glasvegas!

realitatea

Cinema românesc, Moldova ţi-a dat ruşinică!

PASTILA de ARTĂ ⎢ Autoportretele lui Marisol

Ciocîrlan

Carte: Cu ușile închise- Jean Paul Sartre

realitatea

A murit MIRCEA STOIAN! O mare figura a televiziunii a disparut!

Sotul MIHAELEI RADULESCU a fost condamnat la inchisoare

Scrie un comentariu