Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 5 ianuarie

Azi au venit pe lume: Konrad Adenauer, Robert Duvall, Umberto Eco, Raisa Gorbachova, Regele Juan Carlos al Spaniei, Diane Keaton, Vinnie Jones, DJ Bobo, Marilyn Manson, Kristin Cavallari, Bradley Cooper, January Jones şi Amanda Hearst.

Marilyn Manson, pe numele lui adevărat Brian Hugh Warner, s-a născut pe 5 ianuarie 1969 în Canton, Ohio. Primul contact cu muzica l-a avut în timpul facultăţii pe care a făcut-o în Florida. La vremea respectivă studia jurnalismul şi scria articole despre muzică pentru o publicaţie locală.

În 1989 a format grupul Marilyn Manson & the Spooky Kids, titulatură care s-a redus la Marilyn Manson în 1992. Primul succes a venit în 1995 după ce trupa a scos un cover după Sweet Dreams al celor de la Eurytmics.

Numele de Marilyn Manson este o combinaţie între actrița Marilyn Monroe şi ucigaşul în serie, Charles Manson. Este considerat a fi o influenţă proastă asupra copiilor, iar muzica lui a fost pe coloanele sonore a zeci de filme printre care The Gamer, Alias, Matrix, Spawn, Natural Born Killers şi Dracula 2000. În ciuda aspectului fizic, în timpul liber pictează, scrie poezii şi poveşti.

ARTICOLE SIMILARE

LIBRARIA CU PISICI #1

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 85. Brexit & RO-Exit

Andreea Damian

EMIL BRUMARU şi “Scrisorile” tabu / Interviu in exclusivitate: “Femei cu sani nebuni si sutiene de forta”!

Billie Marten: depresia m-a făcut să compun cel mai fericit cântec pop

realitatea

Victorie de senzatie! CEZAR OUATU – cel mai sexy concurent de la Eurovision! Iubita lui e si mai sexy (FOTO)!

realitatea

„Nu, nu suntem pe Marte, suntem în Indonezia”. Incendiile de pădure au transformat cerul în roșu

Andreea Damian

Scrie un comentariu