Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 13 ianuarie

Sărbătoritul zilei de 13 ianuarie

Patrick Dempsey s-a născut pe 13 ianuarie 1966 în Lewiston, SUA. Era cât pe ce să termine liceul la aceeaşi şcoală la care mama lui era secretară, dar a renunțat înainte de terminarea anului şcolar. Pe vremea aceea existau lucruri care îl interesau mult mai mult decât studiul. Cel mai important era jongleria, el fiind în echipa naţională de jongleri. La 12 ani a fost diagnosticat cu dislexie, iar ani mai târziu actorul a declarat că asta l-a învăţat să lupte în viață.

Primul contact cu actoria l-a avut după ce a mers, “la mişto”, la un casting pentru piesa “Torch Song Trilogy” a unei trupe de actori din San Francisco. A primit rolul, iar apoi a urmat lungmetrajul “In the Mood” şi câteva comedioare printre care “Can’t Buy Me Love” şi “Some Girls” cu Jennifer Connelly. Dempsey a făcut apoi câteva filme cu succes de casă, dar care nu îl puneau în valoare ca actor: “Enchanted”, “Brother Bear 2”, “Made of Honor” și “Scream”, 3 și 4.

Filmul care nu doar că l-a făcut celebru în toată lumea, dar i-a şi umplut conturile a fost “Grey’s Anatomy”. Dempsey primeşte cam 250.000 de dolari pe episod. A fost căsătorit de două ori şi are trei copii.

Articole asemanatoare
Cei mai frumoşi bărbaţi (FOTO)
Sarbatoritul zilei de 28 februarie
Sarbatoritul zilei de 27 ianuarie
Sărbătoritul zilei de 24 februarie

1 Response

  1. Pingback : Sărbătoritul zilei de 13 ianuarie | Elodia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 13 ianuarie

by realitatea   1 min
1