Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 17 februarie

Sărbătoritul zilei de 17 februarie

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981 la New York. Cel mai mare noroc al ei este că a venit pe lumea în familia Hilton, fondatoarea lanţului de hoteluri cu acelaşi nume. Şi-a perecut primii ani din viaţă ca toţi copiii de bani gata din Manhattan, copilărind într-un penthouse la Hotel Astoria, prin Beverly Hills sau la casa de vacanţă de la Hamptons. Printre prietenele ei din copilărie se numără Nicole Richie şi Kim Kardashian.

Paris a devenit celebră în primul rând datorită banilor familiei ei, iar în al doilea rând pentru că a dus o viață socială destul de scandaloasă. De altfel, celebritatea ei mondială a survenit odată cu apariţia pe piaţă a unei casete porno cu ea şi iubitul ei, casetă despre care se spune că ar fi lansat-o ea însăşi.

Paris şi-a încercat norocul şi în film și muzică, dar aportul ei la aceste arte nu a fost prea bine văzut de critici. Momentan ea se ocupă cu petrecerile de noapte, lucru la care se pricepe extrem de bine.  La mulți ani distractivi, Paris Hilton!

Articole asemanatoare
Paris Hilton
Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!
Paris Hilton
Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă
Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră
RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 17 februarie

by realitatea   1 min
0