Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 17 februarie

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981 la New York. Cel mai mare noroc al ei este că a venit pe lumea în familia Hilton, fondatoarea lanţului de hoteluri cu acelaşi nume. Şi-a perecut primii ani din viaţă ca toţi copiii de bani gata din Manhattan, copilărind într-un penthouse la Hotel Astoria, prin Beverly Hills sau la casa de vacanţă de la Hamptons. Printre prietenele ei din copilărie se numără Nicole Richie şi Kim Kardashian.

Paris a devenit celebră în primul rând datorită banilor familiei ei, iar în al doilea rând pentru că a dus o viață socială destul de scandaloasă. De altfel, celebritatea ei mondială a survenit odată cu apariţia pe piaţă a unei casete porno cu ea şi iubitul ei, casetă despre care se spune că ar fi lansat-o ea însăşi.

Paris şi-a încercat norocul şi în film și muzică, dar aportul ei la aceste arte nu a fost prea bine văzut de critici. Momentan ea se ocupă cu petrecerile de noapte, lucru la care se pricepe extrem de bine.  La mulți ani distractivi, Paris Hilton!

ARTICOLE SIMILARE

Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Proiecție de film online ⎥ Sahia Vintage

Ciocîrlan

James Cameron a terminat filmările principale pentru două dintre filmele care continuă Avatar

realitatea

CRUDU face striptease si e parasita de iubit! FOTO

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

Stiai ca apetitul sexual creste cand femeile ating varsta de mijloc?

realitatea

Scrie un comentariu