Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 21 februarie

William Baldwin s-a născut pe 21 februarie 1963 în Massapequa, Statele Unite ale Americii. Mama lui era casnică, iar tatăl, profesor de științe sociale și istorie și antrenor de fotbal american în cadrul școlii. William este fratele la fel de celebrilor Alec, Daniel și Stephen. Åži-a luat licența în studii politice, iar în facultate a fost pasionat de wrestling.

A devenit cunoscut datorită rolurilor din “Flatliners” (1990), “Backdraft” (1991), “Sliver” (1993), “Fair Game” (1995), “Virus” (1999) sau “Double Bang” (2001). În momentul de față apare regulat în serialul “Gossip Girl”, unde are în continuare un succes nebun în rândul repezentantelor sexului frumos. În plus, ultimul lungmetraj în care a apărut este filmul de televiziune “The Craigslist Killer”, unul dintre cele mai mari succese din toate timpurile ale celor de la canalul tv Lifetime. Este căsătorit din 1995 cu Chynna Phillips, împreună cu care are trei copii.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Profil: Amy Winehouse

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Traditii si OBICEIURI de SF. PARASCHEVA

realitatea

Filmul „Mank”, o odă somptuoasă pentru vechiul Hollywood

Andreea Damian

BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?

realitatea

Scrie un comentariu