Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 22 februarie

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, “E.T., Extraterestrul”, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: “50 First Dates”, “He’s Just Not That Into You”, “Never Been Kissed” și “Charlie’s Angels”. Anul trecut ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, “Grey Gardens”.

ARTICOLE SIMILARE

Străzi deschise | Revin weekendurile pietonale în Bucureşti. Premieră: se închid şi pistele de biciclete

Andreea Damian

Top 15 citate celebre amuzante

realitatea

East European Comic Con de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

Andreea Damian

Premiile MTV 2021 | Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Örn Elías – MuGISON

realitatea

Tabu ECOLOchic la The Place

realitatea

Scrie un comentariu