Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 22 februarie

Sărbătoritul zilei de 22 februarie

Drew Barrymore s-a născut pe 22 februarie 1975 în Culver City, California. A venit pe lume într-o familie de actori, iar cum asta parcă nu era suficient, nași de botez i-au fost nimeni alții decât Steven Spielberg și Sophia Loren.

Drew n-a trebuit să aștepte prea mult pentru a deveni celebră. La 11 luni a primit un rol pentru o reclamă la mâncare de câini, asta pe plan local. La 5 ani a devenit cunoscută în toată lumea după ce a apărut în unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilot, “E.T., Extraterestrul”, regizat chiar de nașul ei.

Barrymore este unul dintre puținii copii vedetă care au reuși să-și păstreze acest statut și la maturitate. Deși în adolescență a avut de mai multe ori probleme cu abuzul de droguri și alcool, ea a reușit să se repună pe picioare și să facă o serie de comedii care au transformat-o într-una din actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood: “50 First Dates”, “He’s Just Not That Into You”, “Never Been Kissed” și “Charlie’s Angels”. Anul trecut ea a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din filmul de televiziune, “Grey Gardens”.

Articole asemanatoare
Drew Barrymore
Drew Barrymore a dezvăluit remediul natural care a scăpat-o de roșeața feței
Cameron Diaz s-a casatorit cu Benji Madden!
Istoria coafurilor
Cat Fight: Fete care bat fete pe marile ecrane

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 22 februarie

by realitatea   1 min
0