Tabu
Image default
FASHION Slider

STAR – Colectia de moda pentru artisti, semnata de Gina Cas

STAR, colectia semnata de Gina Cas este o premiera in Romania, cele 12 tinute fiind special create pentru artisti, atat pentru aparitiile pescena, cat si pentru videoclipuri.

“Am observat ca pana acum nu exista o colectie in sine dedicata artistilor, care sa le propuna tinute de show gandite special pentru aceste momente, care sa transmita, ca un intreg vestimentar, personalitatea artistului, mesajul show-ului sau al videoclipului”, ne-a povestit tanarul designer cum a ales tema colectiei.

De multe ori, artistul si echipa stabilesc un concept al show-ului pe care pana la final se vad nevoiti sa il modifice in functie de tinutele vestimentare, pe care cu greu le gasesc astfel incat sa redea emotia si sentimentul pe care doresc sa le transmita. Pornind de la aceasta realitate, Gina Cas vine cu o propunere total inedita – creatii pentru artisti si deschide o linie de creatie vestimentara care nu a mai fost abordata de nimeni, pana acum, in Romania.

4Colectia STAR propune un nou concept creativ: geometria, dispunerea asimetrica, distorsionarea formelor si alaturarea lor in compozitii noi, transpuse in creatii vestimentare. Mergand pe combinatia negru-argintiu si alegand materiale care flateaza liniile si taieturile, colectia STAR propune creatii vestimentare, prin interpretarea deconstructivista a formelor volumetrice si dispunerea dinamica a acestora.

“Ca designer, incerc sa-i incurajez pe toti sa experimenteze cat mai mult cu stilul propriu, cu hainele, coafura sau machiajul. Exprimarea personalitatii fiecaruia prin iesirea din tiparele cotidiene, inafara limitarilor fixate de noi insine sau  de societate inseamna exprimarea libera a diversitatii de stiluri personale. Artistii sunt avangardistii schimbarilor in orice societate, gratie dorintei si curajului de a experimenta modalitati diverse de exprimare a propriei personalitati. Asta imi da optimismul de a crede ca vor gasi in colectia mea piese vestimentare cu care sa se identifice” a mentionat Gina Cas.

Nascuta in 1991, Gina Cas este masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design, Sectia Moda cu specializarea: Strategii de moda si costum.  A semnat prezentarile individuale: FunKshion Shape by Gina Cas in club Finnish, colectia “ARRRMY “ by Gina Cas in Showroom Gina Cas si flashmobul „Black” by Gina Cas in Centrul Vechi, Bucuresti.

ARTICOLE SIMILARE

Ar putea vremea caldă să oprească răspândirea coronavirusului? Adevărul din spatele acestei teorii

Andreea Damian

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

Metoda time-out în disciplinarea copilului nu face rău, susțin cercetătorii

Andreea Damian

La ce temperatură se spală hainele pentru a distruge coronavirusul

Andreea Damian

Rezultatele alarmante ale unui studiu privind consumul de iaurt

Andreea Damian

Pantone lansează o nouă culoare îndrăzneață pentru a combate tabuurile legate de menstruație

Andreea Damian

Scrie un comentariu