Home > Agenda > stiri > Staruri bantuite de FANTOME…

Staruri bantuite de FANTOME…

Unele celebritati par sa aiba fani infocati si din alta lume. Iata cateva povesti horror reale in care protagoniste sunt vedetele dar si niste entitati stranii.

Cat a stat la New York pentru a-si inregistra noul album, Mandy Moore a fost nevoita sa locuiasca intr-o casa bantuita. “Cum am ajuns acolo, am strabatut toate camerele, spunand: <Sunt aici pentru a face ceva frumos si creativ, nu stau decat vreo doua luni, asa ca te rog frumos sa nu ma sperii. Te rog, lasa-ma in pace!>”. Se pare ca fantoma n-a primit mesajul lui Mandy ori l-a ignorat complet, caci artista venea seara acasa si gasea lumina aprinsa, hainele aruncate pe jos si, in plus, auzea pasi in noapte.

Nicolas Cage este un barbat darz pe ecran, dar se pare ca pana si acestuia i s-au inmuiat picioarele cand a dat nas in nas cu o fantoma, acasa la unchiul sau, Francis Ford Coppola. “Stateam la mansarda, unde, printre pereţi, misunau liliecii. ii puteam auzi cum zgaraie cu gheruţele lor. intr-o noapte, usa din faţa patului meu s-a deschis si am vazut o silueta intunecata cu parul zbarlit. Am crezut ca e matusa mea, asa ca i-am spus <Noapte buna!>. Dar cand a venit spre mine, mi-a ingheţat sangele in vene, am urlat din toţi rarunchii si am aruncat cu o perna in ea. Apoi a disparut!”.

Keanu Reeves a vazut fantome de cel puţin doua ori in viaţa. Prima oara avea doar cinci ani. “Stateam in pat, sora mea dormea, la fel si dadaca noastra. Atunci, pe usa a intrat un costum alb. Fara corp, fara picioare, doar un costum care apoi a disparut”. Reeves spune ca a doua intalnire paranormala a avut loc in timpul unei cine cu o prietena din Texas. O stafie statea chiar in spatele lui… isi aminteste ca si-a intrebat prietena daca a vazut-o si ea, iar aceasta, muta de uimire, a dat afirmativ din cap.


Claudia Schiffer a fost nevoita sa apeleze la serviciile unui exorcist pentru a scapa de musafirul nepoftit din casa sa de la ţara. Vedeta era atat de speriata incat a angajat-o pe vanatoarea de fantome Elizabeth Bridgeman pentru a scapa de tanara calugariţa Penelope. Aceasta se pare ca era fantoma unui membru al familiei Rockwood, care a construit Coldham Hall in Suffolk, in anul 1575. Claudia Schiffer este mult mai linistita acum, dupa vizita lui Bridgeman de anul trecut.

In 2003, Matthew McConaughey a achiziţionat o casa la Hollywood, iar bonusul a fost un chirias fantomatic, pe care el l-a botezat cu afecţiune Madame Blue. “in prima noapte am auzit zgomote ciudate: sunete de bas, scarţiit de lemne, urlete de coiot. insa apoi am auzit acest sunet, ca si cum o moneda ar fi fost aruncata pe o masa de sticla. Am sarit din pat, spunandu-mi ca trebuie sa fie mana unui om in carne si oase”. A scotocit in toata casa, dar n-a gasit nimic palpabil. “Am mai simţit-o si in alte daţi. Dar nu are nici o problema cu mine. Ne inţelegem de minune. Este o fantoma cool. Probabil motivul pentru care ma place este ca ma vede gol tot timpul”, spune Matthew McConaughey.

Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

Comenteaza acest articol

Staruri bantuite de FANTOME…

by   2 min
0