Home > Slider > Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

donald trump

La aproape două luni de la vandalizare, steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost restaurată. Un artist s-a gândit însă s-o protejeze și a „trimis-o după gratii”. „Donald Trump, în sfârșit după gratii”, este titlul amuzant cu care jurnaliștii de la TMZ.com deschideau aseară prima pagină a site-ului.

Artistul de stradă, care își spune Plastic Jesus, a atașat câteva bare metalice peste steaua refăcută e președintelui american, mai mult pentru amuzamentul trecătorilor. Tânărul i-a pus în mare dificultate pe susținătorii lui Donald, care s-au chinuit ore bune să desprindă barele metalice, lipite cu un adeziv industrial.

 

Mai în glumă, mai în serios, gestul său – în semn de protest – atrage atenția asupra evenimentelor din timpul campaniei electorale din 2016, când Donald Trump și echipa sa ar fi colaborat cu Rusia pentru a câștiga alegerile prezidențiale ale SUA.

Steaua de pe Hollywood Walk of Fame primită de Donald Trump în ianuarie 2017 a fost distrusă la sfârșitul lunii iulie de un bărbat care s-a predat ulterior poliției. Autorul faptei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a distrus pavajul cu ajutorul unui târnăcop. Acesta s-a predat poliției, dar a fost eliberat ulterior pe cauțiune.

Nu este prima oară când steaua inscripționată cu numele liderului politic american este ținta unor acte de vandalism. În urmă cu doi ani, un alt  bărbat a folosit un ciocan pneumatic și un târnăcop pentru a șterge numele lui Donald Trump de pe steaua aflată pe Hollywood Walk of Fame.

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră
O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor
pablo escobar
Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Comenteaza acest articol

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

by Andreea Damian   1 min
0