Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ştefan Bănică, decizie importantă cu privire la concertul extraordinar de Crăciun

Ștefan Bănică a întrerupt șirul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului din cauza pandemiei de Covid-19, după 18 ani. Ultimul său concert a avut lor în 2019.

De obicei, show-ul era susţinut trei zile consecutive, cu sala plină! Artistul a anunțat de ce nu mai poate avea loc concertul său nici în 2021.

„Dragii mei! Stiu ca asteptati de mai multa vreme un semn de la mine referitor la concertul de Craciun din acest an. Am primit foarte multe mesaje de la voi, atat din tara, cat si din afara tarii. Anii trecuti, multi dintre voi, cei care nu locuiau in Bucuresti, va programati chiar si concediile in asa fel incat sa ajungeti la concertele mele de la Sala Palatului. Si era extrem de magulitor, dar si responsabil fata de voi si fata de aceasta productie uriasa, care este concertul de Craciun. Anul acesta am sperat pana in ultima clipa ca vom putea organiza traditionalul concert de Craciun la Sala Palatului.”, a scris Bănică pe pagina sa de Instagra,

Artistul a explicat că din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 anul acesta nu va putea organiza tradiţionalul concert de Crăciun la Sala Palatului.

„Insa, dupa cum bine stiti, au existat si exista in continuare restrictii referitoare la organizarea concertelor in salile de spectacol si o nesiguranta pe care o resimtim cu totii, pe toate planurile. Un grad de ocupare a salii de 30%, chiar si de 50%, cum s-a hotarat acum cateva zile, ar fi creat mahnire si frustrare, atat pentru voi, cat si pentru mine. Pentru ca show-ul de Craciun inseamna acea energie fantastica care se naste acolo, bucuria de a fi toti impreuna, nu doar o parte, cand traim la unison emotia si magia acestui concert. Voi, publicul, cei care veniti la concertele mele de Craciun, asa cum am spus de atatea ori, sunteti a doua mea familie cu care sarbatoresc Craciunul. Si atunci cum m-as fi simtit cand le-as fi spus unora “nu veniti, ca nu e voie”? E ca si cum le-as fi spus unora dintre membrii familiei: “voi nu veniti la masa de Craciun, ca nu va pot primi pe toti in casa!”

Asta a fost sentimentul pe care l-am avut cand am fost pus in situatia de a alege cum sa facem concertul anul asta. Am inteles si nu comentez regulile, ci e doar o constatare pe care am considerat necesar s-o fac. In concluzie, concertul de Craciun nu ar fi fost posibil la Sala Palatului anul acesta in conditiile in care ne intalneam acolo pana in 2019. Si atunci am decis, din respect pentru tot ce-am realizat in acesti ani, pentru publicul meu si pentru munca enorma care se afla in spatele organizarii unui astfel de eveniment, sa nu facem acest spectacol la Sala Palatului cu jumatati de masura.”, a mai transmis el.

Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică se va difuza chiar de Crăciun, pe 25 decembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Era una dintre cele mai sexy artiste, acum e de nerecunoscut. Transformare radicală după ce a devenit mamă FOTO

Andreea Damian

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

De ce tresărim în somn, imediat după ce adormim

Andreea Damian

Când își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus care este programul de vizită

Andreea Damian

Zeama de murături: 7 beneficii neașteptate ale acestui leac

Andreea Damian

Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite

Andreea Damian

Scrie un comentariu