Tabu
Image default
lifestyle

STEFAN BANICA despre divort! Planurile lui de viitor

La o lună de la anunţul divorţului de Andreea Marin pe Facebook, Ştefan Bănică jr. s-a simţit destul de puternic pentru a vorbi într-un interviu despre acest subiect.
Artistul a explicat cum a reuşit să depăşească momentele grele ale despărţirii de femeia alături de care a fost vreme de şapte ani.
“Copiii mi-au dat putere să merg mai departe”, a spus Bănică marţi după-amiază, la “Happy Hour”. “Sunt optimist, încerc să fiu optimist. Eu şi Andreea avem un trecut comun, am făcut lucruri minunate împreună. Cel mai important lucru este fetiţa noastră, Violeta”.
Cântăreţul a mai spus că are în plan o vacanţă cu ambii copii, băiatul dintr-o relaţie anterioară şi fetiţa cu Andreea Marin.
Ştefan Bănică a anunţat despărţirea de “zâna Surprizelor” luna trecută, într-o postare pe Facebook. La scurt timp, cei doi au plecat în Dubai, pentru a evita presa.
Ştefan Bănică jr. a declarat că deşi este un om extrem de ocupat, reuşind să facă şi muzică, şi teatru deopotrivă, îi rămâne suficient timp pe care să-l petreacă şi cu cei doi copii ai lui. Solistul a mai spus că l-a deranjat enorm agresivitatea presei vizavi de divorţul de Andreea Marin.
“Eu nu trăiesc din banii statului, ca să fiu nevoit să sau explicaţii despre viaţa mea privată!”.
Ştefan Bănică jr. a vorbit la “Happy Hour” pentru prima dată despre divorţ. El a spus că, deşi este persoană publică, asta nu înseamnă că nu are dreptul la viaţă privată.
“Eu şi Andreea am realizat multe lucruri minunate împreună. Viaţa merge mai departe. Acum, tot ce-mi doresc este să fiu sănătos, deşi poate părea o banalitate. Vreau să am sănătate ca să mă concentrez pe ceea ce iubesc să fac, muzică şi teatru. Concertele din 7 şi 8 martie, de la Sala Palatului, vor fi precedate de un spectacol la Chişinău, la data de 4 martie, la Palatul Culturii. La concertele de la Sala Palatului va fi prezentă toată familia mea.
Îmi rămâne timp mereu pentru cei doi copii ai mei, obligatoriu. Ambii au înclinaţii artistice. Când o să fiu ceva mai liber, curând, voi pleca cu amândoi într-o vacanţă. Recent, fiul meu a împlinit 11 ani şi am fost cu el într-o scurtă vacanţă”, a povestit artistul, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

ARTICOLE SIMILARE

SCENE INCREDIBILE LA TV cu Oana Zăvoranu! “Să o iubeşti pe mă-ta!”

TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

realitatea

Leornardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

realitatea

Valentine’s Day. Doare și trece.

realitatea

Madame Tussaud i-a făcut 8 statui lui Lady GaGa

realitatea

Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

realitatea

Scrie un comentariu