Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva, primul videoclip împreună – VIDEO

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au parte de apariții destul de rare, deși sunt împreună de mulți ani. Recent, cei doi artiști au filmat primul lor videoclip împreună.

Cu mai puţin de două săptămâni până la Crăciun, cuplul a lansat o colindă, cu videoclip. Piesa „Crăciunul, vine Crăciunul” este compusă de Ștefan Bănică Jr. și concentrează toate elementele magice pe care această sărbătoare le are: bucuria de a fi alături de cei dragi, energia pe care muzica o oferă sau împlinirea sufletească într-o perioadă în care suntem mai darnici și înțelegători.

Videoclipul prezintă un decor colorat și festiv, bradul frumos și decorațiunile de sărbătoare creând cadrul perfect în care Ștefan Bănică Jr., trupa sa și Lavinia Pîrva interpretează melodia. Pe tot parcursul piesei, juratul de la X Factor cântă la pian, iar soţia lui îl acompaniază cu vocea, stând în picioare.

Spre sfârşitul melodiei, Ştefan Bănică Jr. se ridică de pe scaun şi se duce la soţia lui, o ia în braţe şi o sărută pe obraz.

Ștefan Bănică este căsătorit din anul 2017 cu Lavinia Pârva, dar cu care se pare că avea o relație încă de când prezenta Dansez pentru tine și era căsătorit cu Andreea Marin. Au împreună un băiețel. Este al treilea mariaj pentru Bănică.

Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin cu care are și o fetiță, Violeta. Artistul mai are și un băiat de 20 de ani, pe Radu Ștefan Bănică, din relația cu Camelia Constantinescu. Cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, dar a fost mereu alături de fiul său.

ARTICOLE SIMILARE

Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți

Andreea Damian

Preparatul care îi ajută pe japonezi să trăiască mult

Andreea Damian

Ce face Arnold Schwarzenegger în sala de fitness la 73 de ani VIDEO

Andreea Damian

Facebook detox | Avantajele deconectării

Andreea Damian

Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție după 13 ani de relație

Andreea Damian

Cine este femeia lângă care va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit locul de veci după decesul acesteia

Andreea Damian

Scrie un comentariu