Tabu
LIFESTYLE

Stefan Bănică, pus la zid! «O bătea des pe Andreea si o santaja!»

Scandalul dintre Stefan Bănică Jr. şi fraţii Ivanof continuă, la scurt timp după ce Click! a dat în vileag neînţelegerile financiare dintre aceştia.

După ce Sabin Ivanof, soţul Simonei Pătruleasa, a declarat, pentru Click!, că Ştefan Bănică Jr. îi este dator cu 1,4 milioane de euro, cântăreţul a prezentat şi varianta sa.

“Obligaţiile mele erau să vin cu acest teren pe care sa i-l pun la dispoziţie şi să îmi plătesc ratele lunare la bancă pentru creditul luat, iar domnul Ivanof se obliga să construiască un bloc pe acest teren, să suporte toate cheltuielile aferente, iar la sfârşit blocul să se vândă, să imi acopar creditul de la bancă, după care profitul să se împartă între asociaţi”, a declarat Ştefan Bănică la Antena 1.

«Ştefan Bănică este un mincinos. Nu eu l-am obligat să facă un credit de 1,7 milioane de euro. Ştefan Bănică a şantajat-o pe Andreea Marin. El pozează într-un băiat de treabă, dar îşi bătea nevasta. Am fost în multe concedii alături de Andreea şi Ştefan Bănică. El o bătea des pe Andreea Bănică, dar ea nu putea să facă plângere pentru că o şantaja cu creditul acesta. De abia aştept să mă dea în judecată şi să aduc probe în sprijinul afirmaţiilor mele», a declarat Sabin Ivanof sâmbătă, la România TV.

«Andreea Marin nu ar fi putut să iasă niciodată din căsnicia cu el şi din partaj dacă acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Bănică a şantajat-o pe Andreea Marin şi a pus-o să semneze nu ştiu câte convenţii să nu spună la presă bătăile pe care i le aplica în concedii şi acasă», a adăugat el.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să fii mai slabă în 15 minute?

Un cantaret roman s-a insurat in secret! FOTO de la nunta!

SCANDAL in showbiz! Andreea Mantea, la gatul Vicai Blochina: “M-am despartit de el pentru ca umbla cu “specimene” ca tine”

Simona Halep a cheltuit o avere sa ajunga pana aici! Cat costa sa devii campioana!

Andreea Marin, în pericol de moarte: «Nu îmi doresc din nou senzaţia asta»

Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu