Tabu
Image default
lifestyle

STELA ENACHE: “Vadim e nebun! Florin Bogardo nu a fost homosexual!”

Florin Dumitrescu
Supărată pe afirmaţia făcută de Vadim Tudor la Antena ), potrivit căreia Florin Bogardo, soţul său – compozitorul care a scris inclusiv tema muzicla din “Liceenii”, ar fi fost închis de comunişti fiindcă era homosexual, Stela Enache a explicat de unde s-a creat această confuzie.
La mai bine de trei ani de la decesul lui Florin Bogardo, compozitorul celebrei piese “Ani de liceu”, Vadim a aruncat bomba, într-o emisiune TV. Politicianul a spus că Bogardo a fost închis în urmă cu mulţi ani, de comunişti, întrucât era homosexual!
Soţia regretatului compozitor, Stela Enache, a explodat: “Doamne, iartă-mă, cum să fie adevărat?! Vadim e din ce în ce mai nebun. Se face o gravă confuzie. Când Florin avea 23 de ani, mama sa, înainte de a muri, l-a încredinţat familiei unei prietene de-a ei. Băiatul acesteia, Mircea, a fost închis pentru aşa ceva. Florin, care ţinea la el ca la un frate, a fost foarte trist din cauza asta. Eu am mulţi prieteni homosexuali, nu mai e o ruşine să ai această înclinaţie, dar soţul meu nu a avut legătură cu aşa ceva. Vadim e unul dintre puţinii care au trimis o coroană de flori la înmormântarea lui Florin. Atunci am reluat legătura cu el, i-am mulţumit. Dar să vorbeşti asemenea tâmpenii, nu sunt de acord. Nu vreau să intru în vreun război cu el, dar nu e prima dată când face o afirmaţie eronată la adresa soţului meu”, a declarat Stela Enache pentru LIbertatea.ro.

Mai mult: Stela Enache, deranjată de afirmaţiile lui Vadim Tudor referitoare la compozitorul Florin Bogardo: «E nebun. Soţul meu nu a fost homosexual!» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bazarul de Craciun 2014

Patricia Kaas vine la București

realitatea

The Other Guys – De băgat în programa școlilor de scenaristică!

realitatea

Leonard Miron a POVESTIT cum a aflat mama sa că este HOMOSEXUAL

Steven Seagal, o nouă acuzație de hărțuire

realitatea

La doar 10 ani, Romeo Beckham debuteaza in lumea modei!

Scrie un comentariu