Tabu
Image default
lifestyle

Steluța muzicală

De ce?

Pentru că în sfârșit România a ajuns un reper exotic al întregii lumi. Dacă asculți mai bine tot felul de cântece, pe care le asculți de obicei, găsești urme ale manelelor noastre. Åži dacă asculți bine manelele noastre, găsești urme din toate muzicile de-afară. La fel ca începuturile hip-hop-ului, maneaua pare încă subjugată (la noi) de-o frică snoabă.

Dar curentul ăsta o să rămână, cu siguranță, în istorie. Pentru că e vorba doar de ritm și, din păcate pentru mine, e vorba și de voce. Åži ce altceva e mai caracteristic românesc azi? Împrumut doar câteva beat-uri ale manelei. Desigur, doar alea comerciale, care sună bine pentru toată lumea. Adică și pentru ăia „cu ureche“ (snoabă!). Vreau să vând dacă tot mă comercializez! Bineînțeles că o să existe și-un site oficial unde îmi voi cere scuze prietenilor mei maneliști că n-am voce.

Cum?

Cu ce poți azi să răzbați cel mai bine în mass-media românească? Ce elemente lipsesc din mondenul românesc? Ce nu e încă acceptat și ar putea crea controverse? Bineînțeles, homosexualitatea! Nu de alta, dar la noi e încă ținută în beci, ceea ce continuă să dea fiori amicilor noștri din alte patrii, care ar vrea să-și găsească pe-aici jumătatea.

Așa că pentru lansarea albumului aș purta, cu siguranță, ceva exagerat, voluminos și nemaiîntâlnit în peisajul nostru. I-aș suna pe cei despre care știu eu că fac moda la noi, bineînțeles și pe croitoreasa de la parter, și le-aș da ca temă un costum de hot dog glamour. Aș alege doar una dintre ținute și pe restul le-aș licita pe site-ul oficial alături de scuzele de rigoare pentru lipsa vocii.

Să cuuurgă banul! Alături de costumele scenice nesfârșite, ușor penibile, dar desigur, pozitive și extravagante, mă voi alătura unui DJ. Beat-ul manelei trebuie bineînțeles mixat și nu ca până acum, ci mai disco sau mai pop cu efecte de țeavă peste vocea-mi proastă, dar în niciun caz electro. În electro mă voi lansa după al doilea album, dar doar în featuring-uri. Nu voi scoate videoclipuri, ci îmi voi pune fanii să mi le facă și voi avea doar concerte playback sau live-uri la lansări de băuturi alcoolice.

În rest, muncă strașnică în studio. Voi avea trei dansatori masivi, care-mi vor fi și bodyguarzi și care vor dansa doar din degetele arătătoare ținând fanii și dușmanii la o distanță decentă. Nu de alta, dar din cauza lipsei de voce, va trebui să mă dezbrac la bustul gol aproape la fiecare concert. Când voi fi fotografiat, o să le arăt fotografilor mai întâi reviste străine și voi inventa un nou curent pop românesc: PoPoRo, muzica pop pentru popor.

Unde?

Bineînțeles, voi ajunge un star! Așa că îmi voi alege eu însumi locurile unde voi concerta. De exemplu, clubul, unde săptămâna trecută un individ s-a trezit să-mi zică: „Nu mă interesează ce sugi și cu cine te f***, dar nu AICI!“, pentru că, probabil, nu-i plăcea cum dansam… Încet-încet o să sparg granițele și după două albume și un EP, voi reuși să cânt alături de Madonna, care între timp va locui în România, tot din cauza lipsei de voce.

Amândoi vom beneficia de efecte speciale. Åži uite-așa, o să avem primul star gay de muzică pop românească (PoPoRo). Mă rog, nu tocmai primul, dar singurul care nu se va preface că-i plac femeile. Speram într-o dispariție mai puțin dramatică decât moartea câtorva vedete hip-hop.

P.S.: Aștept contractul!­

ARTICOLE SIMILARE

Invictus – un film pentru copii, bătrâni și iubitori de rugby poetic

realitatea

Beatrice Rancea suferă de BULIMIE

Sandra Bullock a adoptat un copil în secret

realitatea

Shaggy, la Mamaia

realitatea

Cel mai mare IEPURE de Paste! FOTO!

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu