Home > Agenda > stiri > Steven Seagal angaja “sclave sexuale”?

Steven Seagal angaja “sclave sexuale”?

Actorul Steven Seagal își trata asistenta pe post de "jucărie sexuală" sau cel puțin așa pretinde fosta sa angajată.

Kayden Nguyen, cea care îl și dă în judecată pe Seagal pentru suma de 1 milion de dolari, susține că actorul dispunea și de două tinere servitoare rusoaice pe care le folosea pe post de sclave sexuale. Se pare că rusoaicele erau la dispoziția lui la orice oră din zi și din noapte, "24 de ore pe zi, șapte zile din șapte".

Nguyen, fost model, în vârstă de 23 de ani a fost angajată de Steven Seagal pe postul  de asistentă personală după ce aceasta a răspuns unui anunț web. Parte din job-ul ei era să locuiască împreună cu actorul, soția lui  și cele două "servitoare". Kayden susține că Steven a agresat-o "băgându-și mâinile cu forța sub tricou și încercând să pipăie sânul gol". În plus, se pare că actorul a încercat să o liniștească spunându-i că soția lui nu s-ar supăra dacă ei ar avea o relație sexuală.

Fosta manechină povestește că a reclamat șefului de staff a doua zi, sperând că va ajunge și la urechile lui Seagal. Dar la câteva ore după, actorul se pare că a încercat să o convingă să  ia "pastile ilegale". Nguyen susține că în momentul în care a încercat să-l confrunte pe șeful ei, acesta a spus că e o neînțelegere la mijloc și a agresat-o din nou. Atunci asistenta a plecat val vârtej lăsând acolo toate bunurile ei, chiar și cheile de la mașină. Dar i s-a spus că bunurile nu-i vor fi returnate decât dacă va semna un contract prin care să promită că nu va povesti nimic.


Comenteaza acest articol

Steven Seagal angaja “sclave sexuale”?

by realitatea   1 min
0