Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Stevie Wonder va suferi o intervenție medicală majoră

Stevie Wonder și-a anunțat fanii că va suferi un transplant de rinichi. Cântărețul le-a oferit informații importante despre condiţia sa medicală la sfârșitul recitalului susținut la festivalul de muzică British Summer Time din Hyde Park, Londra.

Interpretul în vârstă de 69 de ani a găsit deja un donator și va mai susține încă 3 spectacole înainte de intervenția chirurgicală la care va fi supus în luna septembrie, potrivit BBC. Stevie Wonder și-a asigurat admiratorii că se simte bine. La rândul lor, fanii și-au susținut idolul cu aplauze în timp ce acesta părăsea scena.

Tocmai terminase de interpretat piesa Superstition când artistul a spus mulțimii că are o veste importantă, dorind astfel să împiedice lansarea unor zvonuri cu privire la sănătatea sa. „Vreau să știți, am venit să vă ofer dragostea mea și să vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Vă iubesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus acesta.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes Superstition, I Just Called to Say I Love You şi My Cherie Amour, este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Muzicianul american a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să cânte la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

 

ARTICOLE SIMILARE

Intimitate cu strigături /PALME D’OR – perversiune si rafinament

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea

Tabu Tabu

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

realitatea

5 motive pentru care călătoria solo este bună pentru relația ta

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu