Home > Agenda > Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

Cel putin asta sustin cei de la Dailyrecord, care au anuntat ca MPHO a devenit prima artista din lume careia i s-a permis sa preia clasicul din anii 80 “Echo Beach”, cantat de Martha&The Muffins.

MPHO este numele de scena al artistei Mpho Skeef, care s-a nascut in Africa de Sud. Faptul acesta nu ar fi interesant daca Mpho nu s-ar fi nascut dintr-un tata Zulu si o mama alba. Datorita apartheidului, Mpho si-a petrecut prima zi de nastere intr-o inchisoare. Mama ei, Mary, a fost inchisa cu o zi inainte de aniversarea fiicei, si a luat-o pe Mpho cu ea in inchisoare. Mai tarziu familia Skeef a emigrat in Marea Britanie, pe cand micuta Mpho avea patru ani. Mai tarziu, cantareata isi amintea cum parintii ei nu ar fi trebuit sa aiba o relatie pentru ca legea impiedica oamenii de culori diferite sa traiasca in aceleasi zone si sa interactioneze. “Mama mea era insarcinata cand si-a intrebat medicul ce s-ar intampla daca ar avea o pacienta care ar urma sa nasca un copil metis. Medicul i-a spus ca ca ar chema politia.”, a declarat Mpho.

Artista si-a facut studiile in Marea Britanie si apoi si-a inceput cariera ca baking vocal pentru Ms Dynamite si Natasha Bedingfield. A cantat mai tarziu cu Bugz in the Attic si Coldcut. Cand a inceput sa cante singura, a cerut permisiunea grupului canadian Martha&the Muffins sa foloseasca bucati din single-ul lor “Echo Beach” si, cu ajutorul sample-ului, a creat single-ul Box N Locks, care e musai de ascultat, pentru ca e de-a dreptul adictiv.

Melodia a ajuns, inca inainte de lansarea oficiala, pe primul loc la Radio 1 DJ Scott Mills’ Record of the Week, iar Mpho a semnat un contract gras de cinci albume cu EMI. Asa ca stati cu ochii si cu urechile ciulite catre primul ei album, Pop Art, pe care speram sa il vedem cat mai curand pe rafturile din Romania.

Articole asemanatoare
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Comenteaza acest articol

Stiai ca MPHO ar putea fi urmatoarea Beyonce?

by realitatea   1 min
0