Tabu
Image default
CULTURE

Stiai care sunt cele mai ciudate motive de divort?

Casatoriile sunt romantice, iar divorturile sunt triste. Cel putin asa spune regula. Insa vom sfida aceasta regula si vom vorbi un pic despre divorturi amuzante, petrecute in situatii incredibile sau din motive  greu de imaginat.

1. Un cuplu s-a recasatorit la 57 de ani dupa ce a divortat. Leslie Harper si Elsie din East Yorkshire s-au casatorit in 1947, dar au divortat cativa ani mai tarziu, fiecare recasatorindu-se cu altcineva. Mai mult de jumatate de secol mai tarziu, cand partenerii lor au decedat, Leslie Harper, acum in varsta de 93 de ani a contactat-o pe Elsie (90 de ani) si s-au recasatorit in 2004.

2. Tanara mireasa a divortat de sotul ei in varsta de 84 de ani pentru ca o solicita prea mult. Kristin Georgi in varsta de 22 de ani s-a casatorit cu Joe Hardy in vasrta de 84 de ani, dar au divortat destul de repede. Si nu din cauza diferentei de varsta, ci din cauza ca viata lui Joe era prea activa pentru Kristin. 

3. O femeie a divortat de sotul ei dupa ce acesta a pierdut-o la un pariu. Andrei Karpov din Rusia si-a pierdut sotia, pe Tatiana, la o partida de carti, dupa ce a pus-o pe aceasta gaj in loc de o suma de bani. Andrei a pierdut in fata lui Sergey Brodov. De ciuda, Tatiana a divortat si a inceput o relatie cu Sergey.

4. Un barbat a divortat de sotia sa dupa un an pentru ca aceasta refuza sa consume casnicia.  Chen a cunoscut-o pe Lin printr-un prieten comun. Dupa trei luni au deics sa se casatoreasca, dar Lin a refuzat sa faca sex cu Chen. Asa ca acesta a divortat, iar judecatorul i-a cerut lui Lin sa-l despagubeasca pe Chen.

5. O femeie a cerut divortul pentru ca sotul ei a incercat sa-i vada fata dupa 30 de ani. Este vorba bineinteles de o femeie din Arabia, care in 2008, a cerut divortul pentru ca sotul cu care traia de 30 de ani a vrut sa-i vada fata (pana atunci acoperita) pe ascuns intr-o noapte cand aceasta dormea.

6. O femeie a divortat pentru ca papagalul incepuse sa repete "Divort" si "Ai grija". In 2001, o femeie din China a intentat divort dupa ce papagalul ei a inceput sa repete cuvintele mai sus mentionate despre care ea considera ca pasarea le invatase in timpul conversatiilor secrete ale sotului ei cu amanta acestuia. Din pacate, marturia papagalului nu a fost luata in consideratie de catre judecator.

7. O femeie a divortat de sotul ei dupa ce extensia penisului acestuia a cazut in timp ce faceau sex. Grigory Toporov, in varsta de 47 de ani din Rusia, a apelat la o extenise a penisului pentru a-si satisface mai bine sotia. Insa aceasta a fost oripilata si chiar a intentat divort atunci cand penisul sotului ei s-a rupt in timpul unui act sexual.

ARTICOLE SIMILARE

Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka

realitatea

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Ce surpriza ii astepata pe membrii trupei BZN la Bucuresti!

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

Andreea Damian

Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari

Andreea Damian

Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni

1 comentariu

angela 5 February 2012 at 3:31

foarte tare,la asa ceva nu ma asteptam

Răspunde

Scrie un comentariu