Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Ştiai care sunt diferenţele dintre femei şi bărbati? (partea a II-a)

După cum v-am promis, voi continua astăzi lista diferenţelor dintre bărbaţi şi femei. Aşa că după ce am văzut discrepanţele dintre sexe în privinţa certurilor, regulilor, băilor, hainelor, cumpărăturilor, viitorului şi alte câteva, vom continua cu:

1. Cum să-i faci plăcere. În general a-i face plăcere unei femei atrage după sine implicarea într-un proces complex şi profund, dar mai ales bine pus la punct. O femeia are nevoie: să o complimentezi, să o respecţi, să o mângâi, să o iubeşti, să o săruţi, să-i cumperi lucruri, să o tachinezi, să o protejezi, să o îmbrăţişezi, să o asculi, să fii alături de ea.
Ca să îi faci plăcere unui bărbat trebuie doar să te dezbraci şă să îi aduci berea. În condiţii excepţionale trebuie să îi spui că pescuitul este un sport nobil şi să te dai la o parte din faţa televizorului.

2. Căsătorie. Femeile se căsătoresc întotdeauna sperând că, pe parcurs, bărbatul se va schimba. Bărbaţii se căsătoresc sperând, că pe parcurs, femeia nu se va schimba.

3. Succes. Ca o glumă: un bărbat de succes este acela care câştigă mai mult decât poate cheltui soţia. Iar o femeie de succes este aceea care găseşte un astfel de bărbat.

4. Copii. În general, femeile ştiu până la cele mai mici detalii despre copiii ei, în timp ce bărbaţii se mulţumesc să se updateze de la ele despre evoluţia micuţilor.

5. Memorie. În timp ce femeile nu uită (şi de obicei nu iartă) aproape nimic, bărbaţii sunt maeştrii ai uitatului. De aceea, ei au uneori nevoie să se uite la reluări ale meciurilor.

6. Menopauză. Dacă în cazul femeilor menopauza este privită ca o dramă pentru că le face pe acestea să câştige în greutate, pentru bărbaţi este foarte amuzantă pentru că îi face să iasă cu fete tinere şi să conducă motociclete.

7. Întrebări existenţiale. Femei: “Oare mă iubeste?”, “Oare sunt frumoasă?”. Bărbaţi: “Cum s-o fi terminat meciul?”, “Oare trebuie să-mi schimb maşina?”

8. Cum să scapi de ea/el. Ca să scapi de o femeie este suficient să îi spui să plece. Dar daca îi spui unui bărbat că nu mai vrei să îl vezi, s-ar putea să-i sune a provocare aşa că cel mai bine ar fi să-i spui că îl iubeşti şi că vrei să vă căsătoriţi.

9. Cum ajung la destinaţie.

  • Femeia: opreşte imediat ce îşi dă seama că a greşit drumul şi întrebă un poliţist.
  • Bărbatul: îşi dă seama că a greşit drumul, dar nu opreşte. Mai merge zece kilometri încercând să găsească o cale care să îl facă să pară că nu s-a rătăcit. Refuză să se uite pe hartă aşa cum îi sugerează partenera. Opreşte maşina ca să-şi ia ţigări. Bea şi o cafea cu ocazia asta. Poate mănâncă şi un covrig. Întrebă pe cineva la o benzinărie pe unde să meargă. Dar merge tot înainte. Se opreşte pentru că era să lovească o căprioară. Înjură şi drumul şi căprioara şi pe băiatul de la benzinărie şi harta. Începe o discuţie despre cum el oricum nu dorea să meargă la petrecerea respectivă la care o amică de-a ei l-a făcut “indezirabil”. Nu ştie dacă “indezirabil” se scrie cu “s” sau cu “z”. Sună un prieten ca să afle cum se scrie. Află că băieţii au ieşit la o bere în timp ce el e în pustietate îndreptându-se către o petrecere cu prietenii EI. Apoi se întoarce spre casă. În cel mai fericit caz ajunge la destinaţie foarte târziu şi stă bosumflat toată seara.

10. Definiţii.

  • COMUNICARE

Femeia – “schimb deschis de gânduri şi sentimente”
Bărbatul – “să-i lase ei un bilet în care să-i spună că nu mai este pâine şi apoi să plece la fotbal”

  • ANGAJAMENT

Femeia: “dorinţa de a se căsători şi de a avea copii”
Bărbatul: “să încerce să nu agăţe alte femei în timp ce este însoţit de prietenă”

  • DISTRACŢIE

Femeia: “un film bun, un concert, o carte”
Bărbatul: “orice se poate face în timp ce se bea”

  • A FACE DRAGOSTE

Femeia: “cea mai desăvârşită formă de exprimare a iubirii într-un cuplu”
Bărbatul: “oricum i-ar zice este bine dacă se ajunge în pat”

11. Vârstă. Femeile cred că arată de 20 de ani după piele, 18 ani după păr şi 25 de ani după corp. Bărbaţii cred că femeile ar trebui să adune toate aceste numere.

12. Interpretări.

  • Bărbatul spune: “E o chestie a bărbaţilor”. Femeia înţelege: “N-ai niciun pic de logică”.
  • Bărbatul spune: “Pot să te ajut cu masa?”. Femeia înţelege: “De ce nu este gata masa?”.
  • Bărbatul spune: “Munceşti prea mult, iubito”. Femeia înţelege: “Mă deranjează zgomotul de la aspirator”

În urma acestei liste lungi nu putem trage decât o concluzie care, cu siguranţă, vă va bucura: este inimaginabil de ce, în ciuda atâtor diferenţe, există încă atâtea cupluri care par fericite.

ARTICOLE SIMILARE

MONICA DAVIDESCU – nenorocita pe viata! Da in judecata PRO TV!

Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

Video: STEVIE WONDER cantand la inmormantarea lui WHITNEY HOUSTON

O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor

realitatea

ELEVA moarta la Busteni condusa pe ultimul drum! FOTO impresionante!

Între 26 și 29 mai, cercetători de pe 6 continente dezbat construcțiile viitorului, la CLIMA 2019

realitatea

3 comentarii

dan 3 June 2011 at 15:54

Unde-i partea-ntai?

Răspunde
bubble 3 February 2012 at 9:39

Hi there, Thank you for this amazing article! I will save this website. Many thanks.

Răspunde
bibi 24 July 2012 at 2:00

Bărbatul spune: “E o chestie a bărbaţilor”. Femeia înţelege: “N-ai niciun pic de logică”.
Bărbatul spune: “Pot să te ajut cu masa?”. Femeia înţelege: “De ce nu este gata masa?”.
Bărbatul spune: “Munceşti prea mult, iubito”. Femeia înţelege: “Mă deranjează zgomotul de la aspirator” chiar asa este

Răspunde

Scrie un comentariu